1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TRAFİK KARMAŞASI

TRAFİK KARMAŞASI
Bu haber 03 Temmuz 2023 - 12:22 'de eklendi ve 464 views kez görüntülendi.

TRAFİK KARMAŞASI

Pozantı’nın  diğer bir başka önemli sorunu ise, özellikle Atatürk Caddesindeki trafik karmaşası oluyor.

Bu  cadde üzerinde işyerleri bulunan esnaflar başta olmak üzere, alışveriş için gelen tatilcilerinde, özel araçlarını yol kenarlarına park ediyorlar olmalarından dolayı yaşanmakta olan trafik karmaşasına, bir çözüm getirilemiyor olması ise, bize  Pozantı’nın eski Kaymakamlarında birini hatırlattı.  

ATATÜRK CADDESİNİ RAHATLATTI.

2003 -2005 yılları arasında, Pozantı da çok başarılı bir Kaymakamlık dönemi geçiren Osman Beyazyıldız ile ilgili olarak ,hafızamız tazelendi.  

Kaymakam Beyazyıldız’ın eşi, Uzman Dr. Aysel Beyazyıldız’da, aynı dönemde 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesinin Kurucu Başhekimliğini yaptı.

Osman Beyazyıldız  Kaymakamlık döneminde, Atatürk Caddesini tek geçişli hale getirdi. İlçe Trafik Şube Müdürlüğüne verdiği talimat ile de, Atatürk Caddesi üzerine park etmiş olan  tüm araçlara da, ayrımsız cezai işlem uygulattı. Sırtını, o dönemin bazı siyasilerine dayayan birilerinin ise, bu uygulama ile ilgili yaptığı tüm şikayetler karşılık bulmadı. Aynı şekilde, Kaymakam Beyazyıldız’ın eşi 80. Yıl devlet Hastanesi Başhekimi Aysel Beyazyıldız’da hastanenin ihtiyaç alımları ile ilgili olarak, yaptığı ihalelere bir siyasetçinin müdahil olmak istemesine asla  müshama göstermedi. Hiçbir şekilde taviz vermedi.  Karı -koca bu başarılı iki bürokratın da, bir süre sonra da Pozantı’dan  tayinleri çıktı.    ( Haber: Tamer Ünal)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER