1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TÜFEKÇİ’NİN KAYMAKAMA SÖYLEYEMEDİĞİ KONU “AVM’LER”

TÜFEKÇİ’NİN KAYMAKAMA SÖYLEYEMEDİĞİ KONU “AVM’LER”
Bu haber 19 Şubat 2018 - 10:50 'de eklendi ve 1.076 views kez görüntülendi.

AHMET TÜFEKÇİNİN

KAYMAKAMA SÖYLEYEMEDİĞİ KONU “AVM’LER”

Pozantı’nın, genç jenerasyonun en önemli isimlerinden birisi, Tüfekçi Tekel Bayii’nin Kardeşlerinden, Ahmet Tüfekçi’dir.Pozantı’nın Sosyal , Siyasal ve Ekonomik konularında, deneyimli ve olgun düşüncelere sahip bir isimdir.Adana’dan geliş yaptığım sabahlarda, ayak üstü Ahmet Tüfekçi ile, Pozantı’yı konuşuruz. Gelişmeler ile ilgili, fikir alışverişinde bulunuruz.Ayrıca, kendisi son derece de, saygılı bir esnaftır. En önemli meziyetlerinden birisi ise, tam bir Pozantı’lı oluşudur.“Pozantı’dan Kazandığını, Pozantı da Harca” felsefesini hedef edinen Ahmet Tüfekçinin, şu günlerdeki en büyük sıkıntısı ise Pozantı’da, yakında faaliyete geçeceği kamuoyunda dillendirilen, AVM’lerle ilgili.

ÜZÜNTÜ YAŞIYOR

Ahmet Tüfekçi, bu konuda esnaflar adına destek arayışı içerisinde Belediye Başkanı Sami Baysal’dan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yunus Aytekin’den, beklediği desteği göremediğinin üzüntüsünü yaşıyor.Bu gidişle, Pozantı’da küçük esnafın biteceğini de , açıkça telaffuz ediyor.Bu olumsuzluğu, nasıl önleye bileceğini de, fırsat bulduğu her ortamda, dile getirerek, gündemde tutuyor.

Kaymakam Taner Tengir’in, önceki hafta yaptığı esnaf gezisinde, Tüfekçi Tekel Bayiine uğrayarak, Ahmet Tüfekçi ile de, ayak üstü bir görüşme yaptı.Büyüklerine ve Makamlara karşı, son derece saygılı olan Ahmet Tüfekçinin, en büyük üzüntüsü ise, Kaymakam Taner Tengir’e, ayak üstü de olsa AVM’lerin, Pozantı Esnafına vuracağı darbeyi, açıklayamadığının üzüntüsü içerisinde. Gazetemiz aracılığı ile, Kaymakam Taner Tengir başta olmak üzere, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’a da, bu konuyu çok açık bir şekilde anlatmaya hazır olduğunu bize ifade etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Yunus Aytekin’le ilgili olarak düşüncesi ise, kendisinin neden, bu konuda bir türlü harekete geçmeyişini anlayamadığı şeklinde olduğunu ve Gazetemizin bu konuda, Pozantı esnafına öncülük yapması gerektiğini, ifade etti.

Haber: Taner ÜNAL

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER