1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Türk Milleti’nin kalbinde ve icraatlarında sonsuza kadar var olacak…

Türk Milleti’nin kalbinde ve icraatlarında sonsuza kadar var olacak…
Bu haber 09 Kasım 2023 - 11:11 'de eklendi ve 225 views kez görüntülendi.

Türk Milleti’nin kalbinde ve icraatlarında sonsuza kadar var olacak…

Toprakları işgal edilen, esir edilmek ve vatansız bırakılmak istenen Türk Milleti’ne, büyük mücadelelerin ardından bağımsız bir vatan armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, devrimleriyle de ülkesini çağdaş dünyanın bir parçası yapmıştır.  

Silah arkadaşları ve milletiyle birlikte verdiği Kurtuluş Savaşı’nı kazanıp, Büyük Zafer’i Cumhuriyetle taçlandıran Mustafa Kemal Atatürk, 1. Dünya Savaşı’nın galibi devletlerin Osmanlı topraklarını parçalayıp, paylaşma ve kendi emellerine göre bölüştürme planlarını uyguladığı bir noktada, milletinin bağrından mucizevi bir şekilde çıkmış, Milli Mücadele’ye girişmiş ve dünyayı şaşkına çevirerek büyük bir zafer kazanmıştır. 

Sonraki süreçte askeri dehasına ek olarak inanılmaz devrimlere imza atmış, Türkiye Cumhuriyeti’nin rotasını ve hedefini çağdaş uygarlıklar seviyesine doğru yönlendirmiştir. 

Eşsiz komutan ve eşsiz önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretileri, ilke ve inkılapları, Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmişine olduğu gibi, bugününe ve geleceğine de ışık tutmaktadır.

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyerek, milletine olan güvenini, inancını bütün dünyaya duyurmuştur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri Laik-Demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak ve onu muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için çok çalışmak, hepimizin en önemli görevidir. 

Bizler, Mustafa Kemal Atatürk gibi bir öndere sahip olduğumuz için ne kadar gururlansak azdır. Mustafa Kemal Atatürk’e layık olabilmek için, onun ilke ve inkılaplarına sahip çıkan, yaşayan ve yaşatan nesiller yetiştirmeye devam etmeliyiz. Bizim yolumuz hep Mustafa Kemal Atatürk’ün yoluydu ve daima öyle kalacaktır. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrıldığı 10 Kasım 1938’in yıldönümü nedeniyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Silah Arkadaşlarını, Şehit ve Gazilerimizi Saygı, Minnet ve Rahmetle Anıyorum. 

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER