1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

TÜRKAN İRFAN AKÜN OKULUNDAN YARDIM

TÜRKAN İRFAN AKÜN OKULUNDAN  YARDIM
Bu haber 03 Haziran 2019 - 10:48 'de eklendi ve 723 views kez görüntülendi.

TÜRKAN İRFAN AKÜN OKULUNDAN YARDIM

Pozantı’da, eğitime katkı koyan tek aile olan ve yaptırdıkları okula, Anne ve Babalarının adları verilen, Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi idarecileri, örnek olacak bir çalışamaya imza attılar.
İsimlerinin açıklanmasını istemeyen, hayırsever vatandaşların katkısı ile hazırlanan 100 adet gıda kolisi , 150 kg. kuzu eti, ayakkabı ve kıyafetler, Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi, idareci ve öğretmen kadrosunun, koordinasyonu ve işbirliği ile, Pozantı merkez ve köylerinde bulunan, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Okul idaresi adına, Okul Müdür Vekili Abdulkadir Erdur: “Bu mübarek Ramazan ayı vesilesi ile, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi unutmayan ve yardımlarının ulaştırılması hususunda, bizleri vesile kılan tüm hayır sahibi büyüklerimize, teşekkür ederiz. Yardımların yerlerine ulaştırılmasında, emeklerini ve desteklerini esirgemeyen, tüm öğretmen arkadaşlarıma da şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.( Haber Markezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER