1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÜÇ USTA GAZETECİ’DEN KENT MECLİSİ

ÜÇ  USTA GAZETECİ’DEN   KENT MECLİSİ
Bu haber 24 Aralık 2018 - 9:04 'de eklendi ve 987 views kez görüntülendi.

ÜÇ USTA GAZETECİ’DEN
KENT MECLİSİ

Sadece Adana’da değil, Türkiye genelinde, adlarını duyurmuş olan, yorum ve yazıları ile, toplumu yönlendirme konusunda, bilgi ve birikim sahibi olan Üç Gazeteci, Adana’da başlattıkları bir çalışma ile, “ İLK’i” gerçekleştirdiler.
Adana’da, 96.2’den bölgesel yayın yapan Mavi Radyo’da, 20 Aralık Cuma gününden itibaren başlattıkları, her Salı ve Cuma günleri saat 09.00’da “KENT MECLİSİNDE” Adana Gündemini değerlendirmeye başladılar.
| www.directoryhotspot.com |
Ebru Özgürdal’ın moderatörlüğünde, “KENT MECLİSİ” programında, www.adanaulus.com İmtiyaz Sahibi Gazeteci İsmail Başkan, Çukurova Press Gazetesi’nden Süleyman Yalçın ve Egemen Gazetesi’nden Murat Yıldız’ın başlattıkları, Adana’nın gündemi ile ilgili değerlendirmeleriyle, gündem oluşturmaya başlayan Program daha ilk günüden itibaren, ilgi ve talep görmeye başladı.
Adana’nın sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel, yaşamını konu alan, KENT MECLİSİ programını, yayın hayatına başlatan, bu üç değerli meslektaşımızı, yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER