1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Ülke genelinde 11 Milyon fidan dikilecek.

Ülke genelinde 11 Milyon fidan dikilecek.
Bu haber 11 Kasım 2019 - 8:43 'de eklendi ve 604 views kez görüntülendi.

Ülke genelinde 11 Milyon fidan dikilecek.

ORMAN SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR

Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan, “11 Kasım’da 11 Milyon Fidan Dikimi Seferberliği” projesi çerçevesinde, Pozantı’da da geniş çaplı bir fidan dikimi etkinliği, 11 Kasım 2019 Pazartesi gün “ BUGÜN” başlıyor. Öğrencilerden, askeri birliklere, sivil toplum örgütlerinden, kamu kurum ve kuruluşlarına, esnafından işçisine, kısaca 7 den 77’ye toplumun bütün kesimlerinden katılacak vatandaşların katkılarıyla, 81 il de aynı anda 3 saatlik bir zaman dilimi içerisinde ülke genelinde 11 milyon adet fidanı toprakla buluşturulacak.

POZANTI PROGRAMI

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan tarafından yapılan açıklamada, Gökbez, Alpu, Fındıklı, Aşçıbekirli Mahallerinde katılımcılar bir araya gelecek olup, kamu kurum temsilcileri ve memurları ile, Şehit Zafer Sabancı Lisesi, Türkan İrfan Akün Çok Programlı Lisesi, Atatürk İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri, Atatürk Ortaokulu Şehit Sefa İzbudak Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri de,  Alpu Mahallesinde fidan dikimine  katılacaklardır. Bu maksatla Pazartesi gün saat 10.00’da Camiilerin yanı sıra, belediye anonsları ile duyurular yapılacaktır. Ayrıca, Pazartesi Saat 10.30’da Belediye Çay Bahçesi önünden fidan dikim alanlarına vatandaşların katılımı için, araç kaldırılacaktır. Muhtarlar katılım konusunda görevlendirilmiştir. ( Haber Merkezi

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER