1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

UMUT VE SAADET MİLLİ GÖRÜŞTEDİR.

UMUT VE SAADET MİLLİ GÖRÜŞTEDİR.
Bu haber 11 Mart 2019 - 10:38 'de eklendi ve 929 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Pozantı belediye Başkan Adayı İsmail Aktaş:

UMUT VE SAADET MİLLİ GÖRÜŞTEDİR.

Saadet Partisi Genel Başkanı, Temel Karamollaoğlu’nun, sürdürmekte olduğu, ılımlı, yapıcı ve birleştirici konuşmalar, Partiye her geçen gün, prim yaptırmaya devam ediyor.
Bu olumlu tablo, Pozantı’da da aynı şekilde etkisini sürdürüyor. Saadet Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı, deneyimli siyasetçi İsmail Aktaş da, Genel Başkanlarının yürütmekte olduğu, seçim çalışmaları çerçevesinde, Pozantı’daki temaslarına devam ediyor.

BÜYÜK ŞEHİR ADAYI POZANTI DA

Saadet Partisi, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Muhammet Çelebi Keyhıdır beraberinde, Pozantı Belediye Eski Başkan Adaylarından Mehmet Adıgüzel, İl Müfettişi Hasan Şaybark, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Üner, Hasan Gözüküçük ve çok sayıda partili ile, adeta Pozantı’ya çıkartma yaptılar.

AÇILIŞ

Saadet Partisi Adana heyetini, Pozantı Belediye Başkan Adayı İsmail Aktaş ve bir gurup partili, Zafer Sabancı Anadolu Lisesi önünde karşıladılar.
Atılan şehir turu sonrası Alay semtindeki, seçim bürosunun açılışı yapıldı. Devamında, çarşı esnafı ziyareti gerçekleştirildi.

GİDİŞAT İYİ DEĞİL.

Ekonomik sorunların her geçen gün arttığı, Pozantı’nın da bu olumsuzluktan önemli ölçüde etkilendiğini, çarşı esnafına yaptığı ziyaret sırasında öğrenen Başkan Adayları, İsmail Aktaş ve Çelebi Keyhıdır, bu endişe verici gidişattan, kurtulmanın tek çaresinin, SAADET PARTİSİ olduğunu söylediler.

ERBAKAN ANILDI.
Sürdürülen esnaf gezisinde, emekliler ile de görüşme fırsatı bulan, Saadet Partisi heyetinin aldığı izlenimler arasında, 54. Hükümetin Başbakanı olan, Merhum Necmettin Erbakan’nın, emeklilere yaptığı büyük katkının, hala hafızalarda olmasının haklı gururunu, bir kere daha yaşadılar.

SICAK KARŞILAMA

Pozantı Belediye Başkan Adayı İsmail Aktaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Çelebi Keyhıdır’ın, ziyaret programı Boğaz Mahallerine kadar uzandı.
Burada da, sıcak bir ilgi ile karşılanan Saadet Partisi heyeti, bu defa köylülerin içinde bulunduğu, sıkıntılara şahit oldular. Yine aynı şekilde, orda da merhum Erbakan’nın, köylere ve köylülere yaptığı katkı, bir kere daha anılarda tazelendi.Köylüler, Erbakan döneminde ürünlerini çok iyi değerlendirdiklerini, yapılan desteklemelerle de, maliyetlerinin ucuzladığını, bu güzel anıyı hiç bir zaman unutmadıklarını dile getirdiler.

“ÇALMAYIZ, ÇALDIRTMAYIZ”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Keyhıdır, yaptığı cevabi konuşmada, Saadet Partisinin, MİLLİ GÖRÜŞ programının, Merhum Erbakan’nın, bıraktığı miras olarak devam ettirildiğini, haktan ve adaletten ayrılmadan, çalmadan –çaldırmadan, ibadet aşkı ile çalışacaklarını, belediyenin malını- imkanlarını yetim malını korur gibi koruyacaklarını, söyledi ve şu ilaveyi yaptı:

“Hükümet partisinden olmazsanız, hizmet yapamazsınız. Para bulamazsınız. Diyenlere, yine geçmişten örnekler vererek, biz 1994’ler de, hükümette değildik. Ama,efsane hizmetleri, muhalefette iken yaptık” dedi. Saadet Partisi heyeti, yaptıkları Pozantı ve Boğaz mahallerinden olumlu, umutlu, mutlu bir şekilde, ayrıldılar.

ANIYORUZ

Büromuza yaptıkları nezaket ziyaretinde, Saadet Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı İsmail Aktaş ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Sadık Pinegöz, 12 Mart’la ilgili olarak şunları söylediler:
“ 2019 Salı günü, bir yıl dönümü ile daha anılacak olan, İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif’i Anma günü dolayısıyla da Allah, bir daha milletimize o günleri yaşatmasın. İstiklal Marşı yazdırmasın. Bizlere, bu günü kanları ve canları pahasına emanet etmiş olan, geçmişte olduğu gibi, günümüzde de devam etmekte olan, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi bir kere daha yad ediyor, kendilerine Yüce Allah’tan Rahmet, Milletimize de tekrar, tekrar başsağlığı diliyoruz” dediler. (Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER