1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÜNAL KIRTASİYE “ÇEŞİT” ZENGİNİ

ÜNAL KIRTASİYE “ÇEŞİT” ZENGİNİ
Bu haber 02 Eylül 2019 - 10:44 'de eklendi ve 897 views kez görüntülendi.

ÜNAL KIRTASİYE “ÇEŞİT” ZENGİNİ

Okul sezonu dolayısıyla, Pozantı’da çeşit zengini olan kırtasiye, kitap spor malzemesi, hırdavat çeşitleri, araç ve gereçleri denince, ilk akla gelen isim, Ünal Kırtasiye oluyor.
İLKELİ TİCARET
İlçe Merkezi Postane arkası, YİBO Okul yolu üzerinde yıllardan beri, faaliyetini yürütmekte olan Ünal Kırtasiye, eğitimciler başta olmak üzere, veliler ve öğrencilerin aradıkları, her türlü çeşidi, en ucuz ve bütçelerine uygun şekilde, temin edebildikleri, Ünal Kırtasiyenin Sahibi Tahsin Ünal, samimi ve ilkeli esnaflığının yanı sıra, hoşgörülü ve yardımseverliği ile de, en fazla aranılan yer olmaktadır.
ÇEŞİTLER
Klasör çeşitleri, fotokopi kağıtları, dosya, föy, bilgisayar- parşömen kağıdı, çanta çeşitleri, ders kitapları, yardımcı kitaplar, hikaye, boyama ve kalem çeşitleri, sözlük, fotokopi çekimi, grafikler ve hırdavat çeşitleri ile, bir Pozantı markası olan Ünal Kırtasiyenin, diğer ürünleri ile ilgili olarak bilgi almak isteyenler, 0322 581 23 90 veya 0536 685 28 38 Nolu telefonları arayabilirler. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER