1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÜNAL KIRTASİYE EĞİTİM SEZONUNA HAZIR

ÜNAL KIRTASİYE EĞİTİM  SEZONUNA HAZIR
Bu haber 25 Eylül 2017 - 10:10 'de eklendi ve 1.533 views kez görüntülendi.

ÜNAL KIRTASİYE EĞİTİM

SEZONUNA HAZIR

Pozantı’da kırtasiye çeşidi en f azla olan Ünal Kırtasiye yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci ve veliler e eksiksiz hizmet vermenin heyecanı içerisindeCumhuriyet İlkokulu gidiş yolu üzerinde bulunan yılların deneyimli işletmecisi Tahsin Ünal tarafından çalıştırılmakta olan Ünal Kırtasiyede kalite ve fiyatlar cep yakmıyor.

Tahsin Ünal yaptığı açıklamada, şunları söyledi.

Bizde hizmet kalite ve fiyatların uygunluğu ön plandadır. Yılların deneyimi ile, öğrencilerimizin ihtiyaçlarının neler olduğunu çok iyi biliyor ve ona göre de hizmet veriyoruz. Çeşit konusunda hiç bir eksiğimiz yok. iş yerimizde perakende satış yapıldığı gibi, okullara toplu satış da da fiyatta yardımcı oluyoruz.  Kitap – Kırtasiye Spor Malzemesi ve Hırdavat çeşitlerinin yanı sıra, Klasör çeşitleri, Fotokopi Kağıtları, Dosya-Föy Bilgisayar Kağıdı, Parşümen Kağıdı, Çanta Çeşitleri ,Adana İl haritası, Ders Kitapları, Yardımcı Kitaplar, Hikaye – Boyma  Sözlük çeşitleri, Pilot Kalem Fotokopi Çekimi Grafikler aradığınız her türlü kırtasiye çeşitlerimiz  konusunda  hizmetinizdeyizb İliteşim kurmak isteyenler 0322 581 23 90/ 0536 685 23 38 Nolu telefonlardan arayıp bilgi alabilirler

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER