1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÜNAL KIRTASİYEDE FİYATLAR “TAVAN” DEĞİL “TABAN” YAPTI

ÜNAL KIRTASİYEDE FİYATLAR “TAVAN” DEĞİL “TABAN” YAPTI
Bu haber 05 Eylül 2022 - 13:56 'de eklendi ve 821 views kez görüntülendi.

Tahsin Ünal zamlara “DUR” dedi

ÜNAL KIRTASİYEDE FİYATLAR “TAVAN” DEĞİL “TABAN” YAPTI

Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. Öğrencilerin okul heyecanı başlarken, veliler ise kara- kara düşünüyorlar.  Vatandaşların belini büken zamların, en fazla etkilediği alanlardan birisi  eğitim ve malzemeleri oluyor. Pozantı’da yıllardır kırtasiye ve okul malzemelerinde, “YOK” kelimesi bulunmayan Ünal Kırtasiye, okul sezonu dolayısıyla yeni bir hamle başlattı. azı AVM’lerin fiyatlarının hayli altında  kampanyalı olarak,  başta çanta olmak üzere  çeşitli okul malzemelerini uygun fiyatlarla satıyor.

KIYASLAMA

“Postane arkasında, Maarif Caddesi üzerinde bulunan Ünal Kırtasiyenin Sahibi Tahsin Ünal,  zamlara “DUR” dediğini belirtti. Ve sözlerine şöyle devam etti:

“ FİYATLARIMIZ TAVAN DEĞİL, TABAN YAPTI.” Kırtasiye ve okul malzemelerinin her türlü çeşidinde,  kalite ve fiyatta iddialıyız. Veliler ve öğrenciler AVM’lere, uğradıktan sonra,  Ünal Kırtasiye ye gelerek , fiyatları kıyasladıklarında,  çok daha karlı çıkacaklarını göreceklerdir” dedi.

 ESKİ- YENİ FİYATLAR

Ünal Kırtasiyenin Sahibi Tahsin Ünal ile, okulların başlaması öncesinde yaptığımız söyleşide, geçen yıl ile bu sene arasındaki fiyat farkları ile ilgili bilgi aldık. Bize, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

“60 Yapraklı telli defterin fiyatı, geçen sene 5 lira idi. Bu sene 25 lira. Fabel Castel kurşun  kalem, 2 liradan 5 liraya çıktı.  Fabel Castel boyama 15  iken, 35 lira oldu. Pastel boyama 15 liradan, 45 liraya çıktı.  

Su matarası 15  iken 25 lira oldu. Okul çantalarında ise, hem kalite de hem de fiyatta iddialıyız. Veliler önce bize gelsinler. Fiyatlarımızı görsünler. Sonra AVM’lere gitsinler. Fiyatlarımızı  kıyaslasınlar. Aradaki fiyat farkını göreceklerdir. Kampanyalı olarak satmakta olduğumuz okul çantalarında da, fiyat ve kalite konusunda son derece iddialıyız. Ürünlerimi garantili olup, 100 TL’dir. AVM’lerde ise, bunun fiyatı ise 160 tl’dir. Beslenme  çantası geçen sene 10 lira idi. Şimdi 25 lira  A-4 fotokopi kağıdı, geçen sene 30 lira idi. Bu sene 100 Lira. Kalemlik geçen sene 10 lira idi. Bu sene 45 Lira. Bu ürünlerin satış fiyatlarında ve kalitesinde, iddialıyız” dedi.

Ünal Kırtasiye Sahibi Tahsin Ünal, ürünleri hakkında bilgi almak isteyenlerin  (0322 581 23 90 ve 0536 685 28 38 Nolu telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER