1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU
Bu haber 24 Eylül 2018 - 12:27 'de eklendi ve 938 views kez görüntülendi.

 

Büyükşehir – Pozantı Belediyelerinden

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın işbirliği ile, eğitimde önemli bir adım atıldı. Mustafa Çay tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“ Biz, her kararımızı halkımızın mutluluğu için alıyoruz. Gençlere Eğitim Desteği, Ailelere Ekonomik Destek sağlayarak,” POZANTI EĞİTİM MERKEZİNİ“ açıyoruz.Atatürk Kültür Merkezi içerisinde bulunan, Gençlik Evi’ndeki odaları, sınıflara dönüştürerek, “ETÜT MERKEZİ ” haline getiriyoruz. “ÜCRETSİZ” eğitim vereceğimiz etüt merkezimizde, sınıfları kısa zamanda oluşturup, Üniversite Hazırlık eğitimine başlamayı hedefliyoruz.Hayırlı olsun Pozantı. Hayırlı olsun Türk Gençliği. Her şey, Adana ve Pozantı için. Geleceğe Kapı Aralıyoruz” Başkan Çay, Üniversiteye hazırlık kurslarına katılmak isteyenlerin, Pozantı Belediyesi Yazıişleri Müdürlüğüne, 5 Ekim 2018 Tarihine kadar, müracaat etmeleri gerektiğini de, sözlerine ekledi.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER