1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE TOPLANTISI

UYUŞTURUCUYLA  MÜCADELE TOPLANTISI
Bu haber 02 Şubat 2020 - 15:38 'de eklendi ve 528 views kez görüntülendi.

 UYUŞTURUCUYLA  MÜCADELE TOPLANTISI

Tüm dünya da olduğu gibi, Ülkemizde de giderek yaygınlaşan ve kullanıcılarının yaşının düştüğü  madde bağımlılığı, başta aileler olmak üzere, devlet yetkililerini de endişeye sevk ediyor.  

Pozantı Kaymakamlığına atanması ile birlikte, tüm kurum ve kuruluşlara eşit mesafede olan, Devletin varlığını, koruyuculuğunu ve sevgisini, her platformda vatandaşlarla bire- bir paylaşarak, Pozantı’da iz bırakmaya başlayan, Kaymakam Muammer Sarıdoğan, geçtiğimiz hafta yaptığı Uyuşturucu toplantısı ile, büyük takdir topladı.  

Uyuşturucu arzının engellenmesi, uyuşturucu kullananların rehabilitasyonu ve bağımlılığın yaygınlaşmasını engellemek amacıyla, 2019 yılında yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi ve 2020 yılının planlanması amacıyla düzenlenen toplantıya, Kaymakam Muammer Sarıdoğan Başkanlığında, Belediye Başkanı Mustafa Çay ve ilgili kurum amirleri katıldılar. “uyuşturucu ile mücadele değerlendirildi. Alınması gereken tedbirler görüşüldü. Eğitim ve öğretim sezonun  başlayacak olması dolayısıyla,  güvenlik güçlerinin okul çevrelerinde, daha sıkı önlem almaları, görüşülen konular arasında yer aldı.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER