1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VALİ DEMİRTAŞ OYUNU EŞİ İLE BİRLİKTE KULLANDI.

VALİ DEMİRTAŞ OYUNU EŞİ İLE BİRLİKTE KULLANDI.
Bu haber 18 Nisan 2017 - 15:08 'de eklendi ve 933 views kez görüntülendi.
VALİ DEMİRTAŞ OYUNU EŞİ İLE BİRLİKTE KULLANDI.
Vali Mahmut Demirtaş, eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile birlikte Seyhan ilçesi Çobanoğlu Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelerek 1018 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Vali Demirtaş daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana genelinde 995 binada oy kullanma işleminin devam ettiğini belirtti.
 Memleket ve milletin için güzel sonuçlar getirmesi dileklerinde bulunan Vali Demirtaş, “Şuanda 4160 sandıkta oy verme işlemi devam ediyor. İnşallah 1 milyon 510 bin 123 vatandaşımız oylarını kullanacak. Bütün emniyet ve güvenlik tedbirleri alındı. Hiç bir sıkıntı yok. Vatandaşımız huzur içerisinde oylarını kullanabilirler. Öncelikle bugün yaşlılar ve engelliler için tedbirlerimizi aldık. 650’nin üzerinde engellimizi araçlarla alarak oylarını kullandıracağız.” ifadelerini kullandı.Vali Demirtaş çıkan sonucun hem Adana’mıza hem de Ülkemize güzel sonuçlar getirmesi dileklerinde bulundu.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER