1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VALİ DEMİRTAŞ POZANTI’LIYI YALNIZ BIRAKMADI.

VALİ DEMİRTAŞ POZANTI’LIYI YALNIZ BIRAKMADI.
Bu haber 17 Şubat 2020 - 8:50 'de eklendi ve 647 views kez görüntülendi.

Afet Bölgelerin de İnc elemelerde bulundu

VALİ DEMİRTAŞ POZANTI’LIYI YALNIZ BIRAKMADI.

Aşırı yağışlar sebebiyle, Pozantı da meydana gelen hasarları, yerinde incelemek üzere, ilçeyi ziyaret eden  Adana Valisi  Mahmut Demirtaş, Pozantı’lı esnafı da,  ziyaret Programına dahil etti.

Vali Demirtaş, Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’la birlikte iş yerlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sorduğu esnafla da, bir süre  sohbet etti. Vali Demirtaş  ziyaret sırasında,  özetle şu konuşmayı yaptı:

‘‘Anadolu’muzun Ahilik geleneği anlayışıyla hareket eden, yardımsever olan, haksız kazançtan uzak duran ve başkasının hakkını da gözeten, tüm esnafımıza bol kazançlar temenni ediyorum. Bana da göstermiş olduğunuz bu sıcak ilgiye de, teşekkür ediyorum” dedi.

 KARAKIŞLAKÇI VE AŞÇIBEKİRLİ MAHALLELERİ

Vali Mahmut Demirtaş, ziyaretinin devamını kar, yağmur sel, ve su taşkının da zarar gören Aşağı Belemedik, Karakışlakçı ve Aşçıbekirli Mahallelerin de  inceleme ve  bu tespitler de bulundu.

Karakışlakçı ve Aşçıbekirli Mahallelerinde Muhtarlar Harun Yetkin  ve Bünyamin Ortaköylü tarafından karşılanan Vali Demirtaş, sel felaketinden dolayı mahallelerde bulunan derelerin taşması sonucu bozulan yol, menfez ve köprülerin onarım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mahallelilere “ GEÇMİŞ OLSUN”  dileklerini ileten Vali Mahmut Demirtaş, “Bizi sevindiren konu, sel baskınında can kaybımızın olmaması. Karayolu, köy yolu ve köprüler de, selden dolayı hasarlarımız var. Ekiplerimiz hiç ara vermeden çalışıyorlar. Kalıcı çözümler bulma noktasında, çalışmalarımızı hızla yapmaktayız.” diye konuştu.

VE  AŞAĞIBELEMEDİK

Vali Mahmut Demirtaş, Pozantı ilçesinde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, meydana gelen selle ilgili yapılan çalışmaları, yerinde incelemek üzere Aşağı Belemedik Mahallesinde de geçti. İncelemeler sırasında, Vali Mahmut Demirtaş’a Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan’ın yanı sıra, ilgili diğer yetkililer de, eşlik ettiler.

Vali Demirtaş, ilk olarak Aşağıbelemedik Mahallesine giderek karayolu, köy yolu ve köprülerde yaşanan sel felaketi sonrası, son durumu yerinde görerek yapılan çalışmalarla ilgili, yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sırasında konuşan Vali Demirtaş, “Oluşan sel felaketinden dolayı, Büyükşehir Belediyemiz, DSİ 6. Bölge Müdürlüğümüz ve Pozantı İlçe Belediyemiz tarafından yol, menfez ve köprülerde oluşan hasarlar, ivedi olarak tespit edilerek, gerekli onarım çalışmalarına başlandı. En kısa zamanda yollarımızı kullanır hale getirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu. (Valilik Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER