1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Vali Demirtaş’tan Pozantı Kaymakamlığına Ziyaret

Vali Demirtaş’tan Pozantı Kaymakamlığına Ziyaret
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:26 'de eklendi ve 932 views kez görüntülendi.

Vali Mahmut Demirtaş’tan, Pozantı Kaymakamlığı’na Ziyaret

Vali Mahmut Demirtaş, muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan toplantıya katılmak üzere gittiği Pozantı’da, İlçe Kaymakamı Taner Tengir’i makamında ziyaret etti.

Ziyareti sırasında ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Taner Tengir’in sunumuyla ayrıntılı bilgiler alan Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın hak ettiği gelişmeyi sağlamasında, ilçelerdeki potansiyelin değerlendirilmesiyle gerçekleştirilecek olan yatırımlar ile kamu hizmetlerinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Adana’nın tüm ilçelerinin yanı sıra Toroslar’ın eteğinde bulunan ve yaz aylarında nüfusu oldukça artan önemli bir yayla ilçesi olan Pozantı’nın kamu hizmetleriyle buluşmasında azami hassasiyet gösterdiklerini belirten Vali Demirtaş, ilçe kaymakamı Taner Tengir aracılığıyla tüm kamu görevlilerine, vatandaşların sorunlarının çözümlenmesi, talep ve beklentilerinin yerine getirilmesinde duyarlı ve titiz davranmaları talimatını verdi.

Vali Demirtaş, ilçenin genel durumunun değerlendirdiği ziyarette, Pozantı İlçe Kaymakamı Taner Tengir’e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni edip, tüm kamu görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER