1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VARLI: “ 2023 TÜRKİYE’NİN İNŞASINA DEVAM YILI OLACAKTIR”

VARLI: “ 2023 TÜRKİYE’NİN İNŞASINA DEVAM YILI OLACAKTIR”
Bu haber 15 Ağustos 2022 - 14:41 'de eklendi ve 425 views kez görüntülendi.

 İl Başkanı Avcı ve MHP  Millet Vekilin den Ziyaret

VARLI: “ 2023 TÜRKİYE’NİN İNŞASINA DEVAM YILI OLACAKTIR”

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi sonrası, Millet Vekilleri seçim bölgelerine dağılarak, vatandaşlarla saha çalışmalarını başlattı.

Milliyetçi Hareket Partisinin deneyimli siyasetçisi ve Adana Millet Vekillerinden MYK  Üyesi Muharrem Varlı,  alan çalışmaları kapsamında Pozantı’ya geldi. Beraberinde Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gelen heyeti, Pozantı MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç,  Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Kurtbey Avan, Akçatekir girişinde karşıladılar.

ZİYARET

Pozantı’ya gelen MHP heyeti, Gazetemize de bir nezaket ziyaretinde bulundu. İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal, bu ziyaret dolayısıyla yaptığı teşekkür konumasın da,  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,  Millet Vekili MYK Üyesi Muharrem Varlı ve Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç’e, yerel basının içinde bulunduğu sıkıntılar ile ilgili bir sunum yaptı. İl Başkanı Avcı, Millet Vekili Varlı ve İlçe Başkanı Dinç, bu konuda hazırlayacak olan bir raporu, Genel Merkeze iletecekleri belirttiler. Heyet daha sonra, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ıda makamında ziyaret etti.

DEĞİŞMEYEN OLGU

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Millet Vekili Muharrem Varlı Akçatekir’de  Kahvehane ve esnaf ziyareti yaptılar. Vatandaşların sorularını cevapladılar. Genel  olarak da, aşağıdaki açıklamalarda bulundular.

“Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milliyetçiliğinin en eski temsilcisi olan siyasi kuruluştur. Geçmişten günümüze kadar, Türk Milliyetçiliği ve Türkiye Cumhuriyetinin bekası konusunda, hiçbir şekilde ödün vermemiştir. Vermemeye de devam edecektir.  Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin, bu konudaki ödünsüz tavrı ve tutumunu vatandaşlarımızın da çok iyi bildiğine inanıyoruz.  Dünyanın, her geçen gün değişen siyasi konjoktürende değişmeyen tek olgu, Milliyetçi Hareket Partisinin değişmez ilke ve prensipleridir” dedi.   

ARTIYOR

MHP Adana Millet Vekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı’nın, Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç adına yaptığı ortak açıklamaya, aşağıdaki şekilde devam etti:

“Ülkemiz ekonomisinin, son derece kötü olduğunu söyleyenlere, vatandaşlarımız asla inanmamaktadır. Dünyada, enerji krizinin her geçen gün artığı, yoklukların ve işsizliğin çok daha büyük boyutlara ulaştığı diğer ülkelere kıyasla, Türkiye  bundan en az zarar gören ülke konumundadır. 

Şuandaki ekonomik durgunluk alınmakta olan tedbirlerle, başta gıda ürünleri olmak üzere, fiyatların düşmeye başlayacağının da, bir göstergesidir. Vatandaşlarımızın bu konuda  içleri rahat olsun. Ekonomik istikrar, öncelikle temel ihtiyaç ürünlerinden başlayacaktır. Bunun paralelinde de, döviz kurları önce belli bir seviyede kalmaya devam edecek, sonrasında da inişe geçecektir.” dedi.

ETKİLEYECEK

 Millet Vekili Varlı açıklamasına şöyle devam etti:

“Milliyetçi Hareket Partisinin içinde bulunduğu Cumhur İttifakının, uygulamakta olduğu ekonomik  ve istihdam ağırlıklı politikasından alınacak olan  sonuçlar,  seçimlerin kaderini de net bir şekilde  etkileyecektir.  Bunun takdirini sandıkta yapacak olan milletimizin onayı ile, 2023 seçimleriyle birlikte Cumhur İttifakı, Türkiye’nin inşasına ara vermeden millete hizmet yolana devam edecektir.”

Millet Vekili Muharrem Varlı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanının söylemi olan, “ADAYIMIZ BELLİ KARAR NET” sloganın takdirinin 2023  seçim sandıklarından da,  milletin takdiri ile çıkacağını belirtti. Ve sözlerine şöyle devam etti.  

“Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye’nin bağımsızlığı ile ilgili olarak söylediği, “Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları’na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki, bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.” Söylemi, Milliyetçi Hareket Partisinin de ana sloganlarından biri olup, dağlarda ve ovalarda  ve şehirlerde “ ÜÇ HİLAL’li BAYRAĞIMIZDA” aynı şekilde dalgalanmaya devam edecektir” dedi.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Millet Vekilli ve MYK Üyesi Muharrem Varlı, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, Pozantı da esnaf ziyareti yaptılar. Vatandaşlarla görüştüler. Ziyaretlerine boğaz mahallerinde devam ederek, Cumhur İttifakının üreticilere sağlamakta olduğu ve sağlayacağı desteklerle ilgili olarak da, vatandaşları bilgilendirdiler. ( Özel Haber: Tamer Ünal )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER