1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR”

“VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR”
Bu haber 28 Mayıs 2018 - 11:14 'de eklendi ve 904 views kez görüntülendi.

Şenol Eroğlu, 24 HAZİRAN’ı Değerlendirdi:

“VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, 24 HAZİRAN sonuçlarının, sadece Türkiye’miz açısından değil, dünya ve bölge ülkelerinin de, sonucunu merakla beklediği ve ülkemizin geleceğinin oylanacağı, bir kader seçimi olduğunu vatandaşlarımızın da, kendi yaşamlarının ötesinde, çocuklarının ve torunlarının geleceğini düşünerek, geçmiş 16 yılın da muhasebesini yaparak oylarını, DEĞİŞİM   sloganı altında, sandığa yansıtacak olmalarının, çok önemeli olduğunu belirtti ve şu görüşlere yer verdi:

KARAR VE KADER SEÇİMİ

24 Haziran seçimlerinin, açıklanması sonrası, Genel Başkanımız, Sayın kemal Kılıçdaroğlu’nun, devamlı tekrarladığı gibi, “ BİZ, HER TÜRLÜ SEÇİME HAZIRIZ” söyleminin, ne kadar ön görülü olduğunun da, net bir sonucudur. Genel Başkanımız, Sayın Kılıçdaroğlu’nun, siyasette bugüne kadar rastlanılmayan ve büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği, 15 Millet Vekilimizin Demokrasimizin geleceği ve yaşaması açısından, hiç düşünmeden “ EVET” diyerek, Siyaset tarihine adlarını yazdırmaları, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun sloganı olan, Demokrasiye olan inancının da, yaşayan bir örneğini oluşturmuştur.

MİLLİ İTTİFAK ŞAHLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yurt genelinde oluşturulan, MİLLİ İTTİFAKIN Pozantı’da da, Saadet Partisi ve İYİ Parti ile oluşturdukları birlikteliğin, bir gönül kervanı oluşturduğunu, bu kervanın yolcularının 24 Haziranda, sandıktaki son kararlarının, Milli İttifakın galibiyeti olacağına, inandığını belirtti.

“ YENİ FOTOĞRAF

Şenol Eroğlu, Bu İttifakın fotoğrafına, çok iyi bakılması gerektiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“ Milli İttifakın, Üç Genel Başkanın, tavır ve kararlarının, ülkemizin geleceği açısından, ne kadar önemli olduğu, her geçen gün, daha da netleşmektedir. İşte, bu fotoğrafta, görüntü bozukluğu yoktur. Demokrat Partinin Sayın Genel Başkanın da, Milli İttifak dan yana, koyduğu tavır, o partinin geçmişinin, günümüzdeki yaşayan bir örneği olarak, hafızalarda yer alacaktır.

ARTIK METAL YORGUNLARI

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Ankara’daki temaslarında, Genel Merkezin, sadece partililer tarafından değil, tüm siyasi görüş mensuplarınca da, dolup taştığını bizzat gözlemlendiğini belirterek, şunları söyledi:

“ Vatandaşlarımız, artık niyetlerini saklamıyorlar. Ülkemiz siyasi tarihinde, 16 yıllık AKP iktidarının, kendilerinin de bizzat ifade ettikleri gibi, METAL YORUGUNU olduğunu, gözlemlediklerini ve icraatları ile de, bu yorgunluğu ortaya koyduklarını belirtti. Sonuç artık kaçınılamaz hale gelmiştir. Vatandaşımız, DEĞİŞİMİN öncüsü olacağını, 24 Haziran seçimlerinin çok öncesinde, açıkça belli etmeye başladığı gibi, tavrını da net bir şekilde, Milli İttifaktan yana koyacakları, artık kamuoyunda konuşulmaya başlanmıştır.

İNCE, TÜRKİYE’NİN CUMHURBAŞKANI

Pozantı, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, açıklamasının devam bölümünde, şunları söyledi:

“ Ülkemiz, tarafsız bir Cumhurbaşkanın özlemi içerisindedir. Sadece, CHP’nin değil, bu Ülke de yaşayan ırk, din, dil, mezhep ayrımı yapmayacak olan ve Cumhurbaşkanı olacağına vatandaşlarımızın da, her geçen gün daha da fazla inandığı, Sayın Muharrem İnce’nin, adaylık açıklaması sonrası, PARTİ ROZETİNİ çıkarıp, TÜRKİYE ROZETİNİ takarak, yollara düşmüş olmasının yanı sıra, söylemleri ile de, bu tavrını Milletle paylaşmaya devam ediyor olması, Ülkemiz açısından önemli bir gelişmedir.

DEMOKRASİNİN ÖNDERİ, “KILIÇDAROĞLU”

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, karar tavır ve tutumunun da, Türk siyasi tarihinde, her zaman hatırlanacak, bir tavır olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“ Sayın Kılıçdaroğlu’nun, demokrasimizin yaşaması ve İyi Partinin, seçimlere girebilmesi, gurup oluşturabilmesi için, 15 Millet Vekilimizin, gönül transferi ile gerçekleştirdiği oluşumun yanı sıra, Genel Başkanlık yarışında, kendisine karşı iki defa aday olmuş olan, Sayın Muharrem İnce’yi, Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesi de, bir lider açısından, demokrasiye olan bağlılığının, dünyaya örnek olan bir tavrı olmuştur. Bu davranışı ile de, Türk Siyasi Tarihine de adı, “ALTIN HARFLERLE” kazınmıştır.

İşte, bu kadar özverili bir oluşumun sonucunun da, ülkemiz ve milletimiz açısından, 25 Haziran sabahında, güneşin daha parlak, ufukların daha aydınlık ve nurlu olacağına inanıyor, tüm Pozantı halkını, “MİLLİ İTTİFAK ÇATISI altında, oylarını değerlendirmeye davet ediyor ve vicdani kararlarına, şimdiden saygı duyuyorum dedi. ”

TEŞEKKÜR VE HOŞGELDİN

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, başta Adana olmak üzere, parlamentoda görev yapmış olan ve millete hizmet bayrağını, yeni seçilecek olan, millet vekillerine teşekkür ederek, şunları söyledi:

“ İnanıyoruz ki, bu değerli arkadaşlarımız, Millet Vekilliği görevleri bittikten sonra, köşelerine çekilmeyecekler, yine ALTI OK çatısı altında, vatana ve millete hizmet yolunda, yollarına devam edeceklerine inanıyorum. Ben, CHP Pozantı İlçe Başkanı olarak, yine her zaman, onların değerli fikirlerinden faydalanacağım. Bu vesile ile, Pozantı Halkı ve Örgütüm adına kendilerine, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilecek olan Millet Vekillerimize de, hoş geldiniz der, başarılar diliyorum.”

Haber: Tamer Ünal

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER