1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VİRÜS MÜCADELESİNDEN KISA- KISA

VİRÜS MÜCADELESİNDEN KISA- KISA
Bu haber 06 Nisan 2020 - 11:15 'de eklendi ve 713 views kez görüntülendi.

VİRÜS MÜCADELESİNDEN KISA- KISA

İlçemizde Virüsle mücadele de, önemli hizmetlere imza atılıyor. Kaymakamlık ve Belediyenin  ortak çalışma takvimi de, bu organizasyonları başarılı kılıyor olup, vatandaşlara aşağıdaki hizmetler veriliyor.   

PAZARLARDA TEDBİR

Yeni tip Kovid-19 Koronavirüs salgını sebebiyle, ilçe de haftada iki kurulan semt pazarların da önlemler artırıldı. Pazarlara girişler bundan böyle, salgın bitene kadar iki noktadan yapılacak. Bunun yanında, pazar içerisindeki vatandaş yoğunluğuna göre zabıta ekipleri, giriş noktalarında halkın ateşini ölçtükten sonra içeri alıyorlar. Zafer Mahallesinde kurulan Pazartesi Pazarı da, yol çalışmaları nedeni ile geçici olarak, Türkan İrfan Akün Çok Programlı Lisesinin yanındaki yola taşındı.  

SOSYAL VEFA  

Pozantı, Vefa Sosyal Destek Grubu, sokağa çıkma yasağı kapsamında yaşlıların ihtiyaçlarını gidermeye, devam ediyor. Ayrıca, Emniyet ve Jandarma personeli de, ilçe girişlerinde yol kontrol faaliyetlerini sürdürüyorlar.  Yaşanan salgınla mücadele için, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından üretimi yapılan, kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, diğer tüm kurum ve kuruluşlara, dağıtımına başlanan maske ve koruyucu kıyafet ihtiyaçlarının karşılanıyor olması, Pozantı’da, önemli bir koruyucu sağlık tedbiri olarak değerlendiriliyor.

MASKE ÜRETİMİ

Kaymakam Muammer Sarıdoğan, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ve Halk Eğitim Müdürü İbrahim Taytaş’la, usta öğreticilerin yaptıkları dikimleri, bizzat yerinde incelemeye de devam ediyor. Kaymakam Sarıdoğan,  çok kısa bir süre içerisinde, ilçe de maske eldiven ve koruyucu kıyafet konusunda, hiçbir eksikliğin yaşanmayacağını belirterek “  EVDE KALIN. SAĞLIKLI KALIN.”  diyerek, konunun hassasiyetini de, belirtmiş oldu.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER