1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

VİRÜSÜN ETKİSİ DOLMUŞLARI VURDU.

VİRÜSÜN ETKİSİ DOLMUŞLARI VURDU.
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:24 'de eklendi ve 702 views kez görüntülendi.

VİRÜSÜN ETKİSİ DOLMUŞLARI VURDU.

 AKÇATUR ZAMMINA  “HOŞGÖRÜ”

Boğaz Mahalleri başta olmak üzere, Pozantı, Akçatekir ve Adana arasında, yıllardır karşılıklı yolcu taşıyan, Akçatur Minibüsle Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi, virüsün getirdiği yolcu kısıtlaması sonrası, mecburen taşıma ücretlerine zam yaptı.

TEPKİ VE HOŞGÖRÜ

Ani yapılan bu zamma, Akçatur yolucuları önce tepki verdiler. Ancak, araç kaptanları ve durak yetkilileri tarafından, kendilerine yapılan açıklamalar sonrası, olayın boyutlarının getirdiği maddi yük karşısında, bu artırımı hoşgörü ile karşılamaya başladılar.

GELİŞMELER

Akçatur Kooperatifi kaptanları ve durak yetkilileri, konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundular:

“Normal günlerde, bir minibüs 17 yolcu taşıyabilmekte idi. Virüs uygulaması nedeni ile,  alınan tedbirler sonrası, dolmuşlarımızda her koltukta, ancak bir kişinin seyahat edebilme hükmü karara bağlandı.

Bu uygulama ile, yolcu sayımızda yedi -sekiz kişiye kadar düştü. Dolayısıyla, kazancımızda yarıdan fazla düşmüş oldu. Bunu karşılayabilmenin tek çaresi, virüs yasakların kaldırılmasına kadar zam yapmak, veya kontak kapamak idi.

KONTAK KAPATMADIK

Tercihimiz ise, kontak kapatma yerine, yolcularımızın seyahat hürriyetlerini engellememe adına, zammı daha uygun gördük. Geçici olarak, uygulamaya konulan bu fiyat artışına, sayın yolcularımızın, hoşgörü ile karşılayacağına inanıyoruz” dediler. Akaçatur Kooperatifince, geçici olarak uygulamaya konulan, yeni taşıma ücretleri ise, aşağıdaki şekilde belirlendi:

“ Adana-  Tekir 24.00 TL, Adana – Pozantı 25.00 TL, Adana- Alpu 26.00 TL, Adana – Fındıklı 27.00 TL, Adana – Kamışlı 28.00 TL, Adana- Yazıcak 29.00 TL, Adana – Hamdiye 29.00 TL, Adana – Aşçıbekirli 29.00 TL, Adana- Gökçekli – Kışlakçı 30.00 TL”  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER