1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“VUR PATLASIN… ÇAL OYNASIN…”

“VUR PATLASIN… ÇAL OYNASIN…”
Bu haber 22 Ağustos 2022 - 12:19 'de eklendi ve 442 views kez görüntülendi.

Başkan Karalar’ın Boğaz Köylerine Şenlik Hediyesi:

 “VUR PATLASIN… ÇAL OYNASIN…”

Cumhuriyet Halk Partisi, Yurt genelinde olduğu gibi, Adana Merkez olmak üzere, tüm ilçelerde yaz şenlikleri düzenlemeyi sürdürüyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatı ile, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen, sosyal aktivite ve organizasyonlar ile, yaz sıcağında serin şenlikler düzenliyor olması, tatilcilerde hafta sonlarında keyifli anlar yaşatıyor.

Protokolün olmadığı, vatandaşların birbirleriyle kaynaşarak stres attığı bu etkinlikler,  “Yayladan Denize -Yaz Şenliği” adı altında düzenlenmekte olup, Büyükşehir Belediyesi sanatçıları, vatandaşlara neşeli dakikalar geçirtiyor.

AKÇATEKİR VE KAMIŞLI

 Pozantı’da, “Vur Patlasın. Çal Oynasın” havası içerisinde, Akçatekir ve Kamışlı’da yapılan bu organizasyonun düzenleyicisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olup, yörede  onu temsil eden ise,  her zaman olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şenol Eroğlu olurken boğaz mahallerinde, CHP Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz’un da, büyük gayretleri takdir topluyor.  

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca, Pozantı ilçesi Tekir ve Kamışlı yaylalarında gerçekleştirilen etkinliklerde, vatandaşlar halk müziği eşliğinde, “ Vur patlasın. Çal oynasın” sloganı altında, oyunlar oynadılar. Halaylar çektiler. Çifte telli oynadılar. Gönüllerince eğlendiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Yurt Genelinde  vatandaşlarla çok yakın ilişkiler içerisinde olduğu bu toplantıların yöresel bölümlerinde,  CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarının yanı sıra,  il ve ilçe örgütleri ve partililerin verdiği  destekler, vatandaşlar tarafından da, büyük bir ilgi ve takdirle karşılanmakta olup, bu protokolsüz etkinliklerde bir araya gelmelerinin, doyumsuz zevkini yaşıyorlar.  

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı bu etkinliklerde, Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı halk müziği ekibince konser düzenlenirken, bando ekibi de cadde ve sokaklarda gösteriler yapıyor. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER