1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YAŞAR SÜLLÜ’YE TEŞEKKÜR

YAŞAR SÜLLÜ’YE TEŞEKKÜR
Bu haber 15 Mayıs 2023 - 11:39 'de eklendi ve 303 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediyesinin, en faal bürokratlarından biri olduğuna inandığımız, Zabıta Müdürü Yaşar Süllü, tam bir görev aşığı

Kendisi, masa başında oturan bir yönetici tipi olmayıp, genelde vatandaşlarla iç -içe sahalarda olup,  onların sorunlarına duyarsız kalmayarak, çözüm üretme için çaba gösteren bir görevli. 

Biz de kendisini arayarak, Hal Binasındaki temizlik ve benzeri konular için, çözüm getirmesi isteğimize anında cevap vererek,  görevlileri yönlendirme konusundaki vazife anlayışını da, takdirle karşılıyoruz.    

Bu görev anlayışı ve duyarlılığından dolayı, Pozantı Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Süllü’ye, örnek bir belediye görevlisi olarak, teşekkür ediyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER