1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YAZDIK VE KESİLDİ…

YAZDIK VE KESİLDİ…
Bu haber 21 Eylül 2023 - 15:27 'de eklendi ve 454 views kez görüntülendi.

YAZDIK VE KESİLDİ…

Pozantı’nın Cumhuriyet Mahallesinde, Halk Ekmek Satış Kulübesinin arkasından geçen, yaya ve araç trafiği bakımından da çok hareketli sokak üzerinde bulunan, yüksek voltajlı trafo  uzun bir süreden beri, çevresi ağaç dalları ve otlarla kaplı idi. Trafo bu hali ile, büyük bir tehlike arz ediyor olup, vatandaşların da şikayetlerine  ve tedirginliklerine neden oluyordu.

Duyarlı bir okurumuz, bu olumsuzluğu bize ileterek dikkatimizi çekti. Bunun üzerine, geçtiğimiz hafta gazetemiz de yayınlanan,  “TRAFO YEŞİLLENDİ. TEHLİKE SAÇIYOR” haberimiz ilgililerin dikkatini çekti.

Kısa bir süre sonra ilgililer tarafından,  trafonun çevresini saran ağaç dalları ve sarmaşıklar kesilerek temizlendi. Böylece, yüksek gerilim tehlikesi de şimdilik önlendi.  Vatandaşlarında  tedirginliği sonlandırıldı. Duyarlı okurlarımız, gazetemizin bu konudaki yayının dan dolayı da  teşekkür ettiler. ( Haber ve Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER