1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu Köpek Saldırısına Uğradı.

Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu  Köpek Saldırısına Uğradı.
Bu haber 06 Kasım 2023 - 10:05 'de eklendi ve 318 views kez görüntülendi.

Sadece Pozantı’nın değil, tüm yerleşim yerlerinde başı -boş köpekler, her geçen gün giderek daha büyük tehlikeler arz etmeye başladılar.  

Yaylacıların gelirken beraberinde getirdikleri, giderken ise yaban hayatına terk ettikleri köpekler, başta Akçatekir olmak üzere Pozantı  içinde ve diğer kırsal mahallerin korkulu rüyası olmayı sürdürüyor.

ÇIKILAMIYOR.

Akşam saatlerinden, gün ışıyana kadar cadde ve sokaklarda, guruplar halinde dolaşan ve çeteleşen kendi aralarında ise,  yerlerine sahiplenme kavgaları veren köpekler yüzünden vatandaşlar belli saatlerden sonra artık, sokağa çıkamaz hale geliyor.

EROĞLU’NA SALDIRI

Gazetemizin Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu, 01 Kasım 2023 Çarşamba gün Demirci Sitesi  sokağında evine giderken, vahşi köpeklerin saldırısına uğradı. Canhıraş bir feryat içerisinde, elindeki ekmek poşetini köpeklere atarak, ısırılmaktan ve saldırıdan kurutulan Hayriye Eroğlu, bir yakının aracı ile evine bırakıldı. Uğradığı bu vahşi köpek saldırısından  dolayı büyük bir tehlike geçiren ve bir süre kendisine gelemeyen Hayriye Eroğlu aynı akşam sanal ortamı aracılığı ile yaşadığı bu köpek saldırısını paylaşarak, yetkilileri göreve davet etti. Çok sayıda da destek mesajı aldı.

MECLİSE TAŞIDI

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu, yaşadığı bu tehlikeli köpek saldırısını, Pozantı Belediye Meclisinin 02 Kasım 2023 Perşembe gün yapılan oturumunda, söz alarak yaşadığı bu olayı,  Belediye Başkanı Mustafa Çay’a ve Belediye Meclis Üyelerine anlatarak , diğer vatandaşların da benzeri saldırılara uğramaması için, önlem alınmasını istedi.

ÇAY: “ YETİŞEMİYORUZ”

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Gazeteci Hayriye Eroğlu’nun bu konuşması sonrası  yaptığı açıklama da,  şunları söyledi:

 GEÇMİŞ OLSUN

“Bu tehlikeli durumla ilgili olarak, sanal ortamınızdan yaptığınız paylaşımı gördüm. Geçmiş olsun diyorum. Gerçekten üzücü bir olay. Ben hemen zabıta ekiplerime gerekli talimatı verdim. Başı- boş köpeklerin giderek tehlike arz ediyor olmasının önlenmesi, hiçbir Belediyenin tek başına başarabileceği  bir iş değil. Ben, bu konuda daha önce de Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşlerimi ifade ettim.

HEDEF YAPILDIM.

Bu sadece Adana ve Pozantı’nın değil, tüm Türkiye’nin ortak sorunu olup, çözümü de öyle çok kolay değildir. Geçmişte, Beledimizin köpekleri katlettiğine ilişkin, çirkin iddialar ortaya atıldı.  Hayvan Hakları Yöneticilerinin sebepsiz yere ve gerçek dışı beyanlarla saldırılarına maruz  kaldım. Hayvan düşmanı şeklinde çirkin bir benzetme ile hedef haline getirildim. Pozantı Belediyesi olarak, ben yine var gücümle başı-boş köpeklerin toplanarak, Büyükşehir Belediyesine ve barınağına teslim edilmesi konusunda çalışmalarımı sürdürüyorum. Bu önemli sorunun çözümlenmesi de, Devlet imkanlarının kullanılması ile mümkün olabilir” dedi.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER