1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YAZIİŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ YENİ BASIN KARTINI ALDI

YAZIİŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ  YENİ BASIN KARTINI ALDI
Bu haber 24 Ocak 2022 - 12:36 'de eklendi ve 502 views kez görüntülendi.

YAZIİŞLERİ MÜDÜRÜMÜZ  YENİ BASIN KARTINI ALDI

Mesleğe, 2004 yılında Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinde başlayan ve yasal  bekleme süresini doldurduktan sonra,  Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığınca,  Muhabir olarak yaklaşık 10 yıl önce verilen, Basın Kartını  taşıyan Hayriye Eroğlu,  yeni bir başarıya da daha imza attı.

Taşımakta olduğu, Basın Kartında unvan değişikliğini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda, Gazetemizin Sorumlu Yazıişleri Müdürlüğüne getirilen Hayriye Eroğlu, bu ünvanı taşıyacak olan yeni Basın Kartı için,  Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı, Adana Bölge Müdürlüğü aracılığı ile, üst  kuruma  başvuruda bulundu.

Yapılan inceleme  sonrası, toplanan komisyon Hayriye Eroğlu’na, Sorumlu Yazışileri Müdürlüğü  ünvanlı yeni Basın Kartı verilmesini, uygun gördü. Hayriye Eroğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde Adana’ya giderek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı, Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş’in elinden,  düzenlenmiş olan yeni  Basın Kartını alarak,  basın mesleğinde önemli bir sorumluluğu da, yüklenmiş oldu.

SORUMLULUĞUMUN FARKINDAYIM

Gazetemizde, 2004 yılından itibaren aralıksız olarak çalışmakta olan Hayriye Eroğlu, Yazıişleri Müdürü olması dolasıyla düzenlenen, yeni Basın Kartını almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Sorumluluğumun önemi ve bilincinin farkındayım. Mesleğimin her kademesinde, aynı hassasiyet içerisinde çalıştım.  Ancak bir yayın organın, Sorumlu Yazıişleri Müdürlüğü gibi hassas ve önemli bir görevin, Basın Kartını taşımakta benim için, büyük bir onurdur.

Bu konuda, başvurumu değerlendirerek kendi üst kurumuna gönderen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı, Adana Bölge Müdürü Sayın Mustafa Keleş ve ekibine, şahsıma bu kartı layık gören, Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanımız, Prof. Dr. Sayın Fahrettin Altun’a ve diğer Komisyon Üyelerine, en derin saygılarımı sunuyorum.

Bir diğer teşekkürüm ise, mesleğin etik kurallarına bağlı olarak, beni bir gazeteci olarak yetiştiren ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü olmamı sağlayan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a da, en derin teşekkür ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak,  yeni Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’na, böylesi anlamlı ve büyük bir sorumluluk yükleyen görevinde, başarılar diliyoruz. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER