1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YENİDEN REFAH PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI.

YENİDEN REFAH PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN  ADAYLIĞI İÇİN ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI.
Bu haber 19 Ocak 2024 - 10:47 'de eklendi ve 434 views kez görüntülendi.

Pozantı da Sürpriz Bir Siyasi Gelişme…

YENİDEN REFAH PARTİSİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI.

Pozantı’da Cumhur İttifakı, CHP ve Deva Partisinin Belediye Başkan Adaylarını açıklaması sonrası, siyaset birden bire ivme kazandı. Beklenmedik bir anda da Yeniden Refah Partisi Pozantı’da Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi Adaylarını belirlemek için, çalışmalarını başlattı.

SORDUK?

Bu yeni ve sürpriz gelişme ile ilgili olarak, Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanı deneyimli siyasetçi Mustafa Turan ile,  bir telefon görüşmesi yaptık.  Bu yeni oluşumla ilgili olarak, görüşlerini aldık. Ve Turan, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

BAŞLADIK

“Pozantı Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı, CHP ve Deva partilerinin adaylarının açıklaması sonrası, Pozantı da önemli gelişmeler olmaya başladı. Şimdilik isimleri bizde saklı tutulan Pozantı’lının da çok iyi tanıdığı bazı siyasetçilerle, görüşmelerimiz oluyor.

Bazı önemli isimeler bizzat beni arayarak, kendi kafalarında oluşan Belediye Başkan adayı ile ilgili bazı isimleri öneriyorlar. Aynı şekilde, Belediye Meclis Üyelikleri adaylığı içinde yine Pozantı’lının çok iyi bildiği bazı iş insanı ve siyasilerde, bu yeni oluşumun içinde yer alıyorlar.

YÜKSELİŞTE

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ının önderliğinde, siyaset sahnesinde hızlı yükselmeye başlayan partimiz, Pozantı’da da yerel seçimleri kazanabilecek  bir taban oluşturmaya  ve şekillenmeye başladı. 

Görüşmelerimiz genişleyerek, yayılmaya devam ediyor.  Belediye Başkan Adayı   ve Belediye Meclise Üyeliklerinin Adaylarının kesin belirlenmesi sonrası, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi aracılığı ile de  kamuoyunu bilgilendireceğiz.” Dedi. 

BİLİYORUZ…

Geçen hafta içerisinde, çok emin bazı kaynaklarla yaptığımız görüşmeler sonrası, Yeniden Refah Partisinin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde olası Belediye Başkan ve Meclis Üyesi Adaylarının, önemli bir bölümünün kimler olacağı haber dağarcığımızda yer aldı.  

Yayın etiğimiz gereği olarak, kendileri ile görüşmediğimiz için bu isimleri şimdilik açıklamıyoruz. Bu konuyu, Yeniden Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanı Mustafa Turan ile de yaptığımız telefon görüşmesin de,  kendisiyle paylaştık. Turan ile, kendisi açıklama  yapana kadar da, yazamayacağımız konusun da etik kararı aldık. Yeniden Refah Partisinin Pozantı da beklenmedik bir şekilde, sürpriz bir gelişme ile seçim potasına giriyor olması ise, kulislerde konuşulmaya ve isimler üzerinde tahmin yapılmaya başlandı.  ( Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER