1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yerel Medya Güç Birliği Platformu, ÇGC Başkan Adayı Tamer Ünal’ı konuk etti.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu, ÇGC Başkan Adayı Tamer Ünal’ı konuk etti.
Bu haber 30 Aralık 2019 - 14:04 'de eklendi ve 799 views kez görüntülendi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti(ÇGC) Başkan Adayı Tamer Ünal, Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nun konuğu oldu.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu çatısı altında bulunan yaklaşık 35 üyeye hitaben Başkan adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Tamer Ünal, “Cemiyetimizin tüm üyelerine karşı sorumluluklarımız var. Biz üye ve gazete arasında ayırım yapamayız. Basın İlan Kurumu’na kayıtlı, Cemiyete üye olan tüm yayın organları ile onun çalışanlarına karşı dayanışma içerisinde olacağız. Bugün geldiğimiz noktada Cemiyetimizin üyeleri Cemiyetin içerisine girememekte. Çünkü iki yıldan bu yana Cemiyetimiz tadilat kisvesi altında kapalı tutulmaktadır” dedi.

Çarşaf liste konusunda kararlı olduklarını belirten Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı ve Başkan Adayı Tamer Ünal, “Kongre günü çeşitli konularla ilgili önergeler vereceğiz. Tek liste değil, demokrasinin gereği çarşaf liste olacak ve isteyen herkes yönetimde görmek istediği üyeyi oylayabilecek. Ben kimler seçilirse seçilsin herkesle çalışmaya hazırım. Ben değil, biz diyeceğiz ve Cemiyetimizi yeniden kalkındıracağız” diye konuştu.

Tüzük maddelerinde Başkanlık süresinin yeniden belirleneceğini ve 6 ay içerisinde tüm üyelerin katılımıyla yeniden tüzük kongresinin yapılacağını da vurgulayan Tamer Ünal, “Başkanlık görevi iki dönemi geçemeyecek. Ayrıca ben şahsen başkanlık seçiminin kaldırılıp yerine yönetim kurulunun seçiminin getirilmesini savunuyorum. Yönetim kurulu 9 kişiden oluşmalı ve içerisinden başkanı belirlemeli” şeklinde konuştu. Bu arada Başkan adayı Tamer Ünal toplantıya katılan Yerel Medya Güç Birliği Platformu üyesi gazetecilerin sorularını da içtenlikle cevaplandırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER