1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YETKİN’DEN: BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

YETKİN’DEN: BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:47 'de eklendi ve 714 views kez görüntülendi.

Karakışlakçı’ya “DEV” Büzler

 YETKİN’DEN : “ BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR”

Karakışlakçı Mahallesi Muhtarı Harun Yetkin, uzun yıllar muhtarlık yapmasının verdiği avantajlarını, hizmetle bütünleştiren, sosyal yönü güçlü, ikili ilişkileri çok iyi değerlendirmesini bilen, girişken bir isimdir.

Harun Yetkin, Ak Partili olduğunu her ortamda da, dile getirmekten çekinmez. Ama, Mahallesine hizmet getirilmesi konusunda ise, siyasi engelleri aşamasını çok iyi bilir. Arıcılık, balcılık, damlama sulama sistemi, çilek, kiraz, ceviz ve elma gibi, ekonomik getiri sağlayan zirai ürünleride, mahallesine kazandıran Harun Yetkin’nin, adı ve başarısı Pozantı ve Adana’yı da aşmış olup, Ak Parti Genel Merkezinde de, çok iyi biliniyor.

TANINIYOR

Aynı şekilde, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın da, köyü ve adı ile, bizzat hitapta bulunduğu Harun Yetkin, bugünlerde  Büyükşehir Belediyesinin alt yapı hizmetlerini, Karakışlakçı’ya seferber ettirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, en sık ziyaret ettiği Karakışlakçı Mahallesinde, Büyükşehrin dozerleri ve kepçeleri harıl -harıl çalışıyor.

Geçtiğimiz aylardaki sel felaketinde önemli ölçüde etkilenen, Karakışlakçı’nın yerleşim yeri ve  sınırları içerisinde  bulunan dereleri, büyük büzler döşettirerek, gelecek yıllarda olası bir sel tehlikesinin, tedbirini şimdiden aldıran Harun Yetkin’nin, bu çalışmadaki muhatabı ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve ilgili müdürlükler oldu. Bu gelişmede, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun da, büyük katkısı olduğu konuşuluyor.

KARALAR’A TEŞEKKÜR

Bu alt yapı çalışmaları sırasında, muhtar Harun Yetkin, adeta bir mühendis gibi çalışmalara nezaret ederken, bunu da bir video ile paylaşarak, adından söz ettirmesini bildi. Yetkin, bu video çekimindeki konuşmasında Büyükşehre teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Köyümüzün merkezinde, uzun zamandır sıkıntılı olan dere yatağına, Adana Büyükşehir Belediyemiz, çok büyük devasa büzler döşeyerek, bu sıkıntımızı giderdi. Bu güzel çalışmalarından dolayı, Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar beye, Fen İşleri Daire Başkanıma, Yol Müdürüme ve emeği geçen personele, köyüm ve muhtarlığım adına çok teşekkür ederim.”  

VE DEVAMI

Harun Yetkin, daha sonraki günlerde yine sanal ortamında paylaştığı, bir ikinci teşekkür mesajında CHP Pozantı İlçe Örgütüne teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bugün, CHP İlçe Başkanım Sayın Şenol Eroğlu ve Meclis Üyelerimiz Sayın Mehmet Nuri Akkaya köyümüzü ziyaret edip, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan, çalışmaları yerinde görüp, incelemelerde bulundular. İlçe Başkanımın ve Meclis Üyemin ziyaretleri ve yapılan işlerdeki ilgi ve alakaları, bizleri memnun etmiştir.  Kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER