1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YILDIRIM:ÜYELERİMİZE TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ

YILDIRIM:ÜYELERİMİZE TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ
Bu haber 05 Şubat 2018 - 11:39 'de eklendi ve 958 views kez görüntülendi.

ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERTİFİNDE SULAR ISINIYOR

YILDIRIM:ÜYELERİMİZE TEPEDEN BAKMAYACAĞIZ

Oda ve Kooperatif Seçimlerinin peş, peşe, yapılmaya başlanması Pozantı’lı esnaflara da, haraketlilik getirdi. Yirmi beş yıldır, Kooperatif Başkanlığını yürütmekte olan Zamir Kalas’ın, artık görevi devir etmesi gerektiğine inan bir gurup, Suat Yıldırım öncülüğünde harekete geçti.

YANLARIN DA OLACAĞIZ

Sınırlı Sorumlu, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin, 16 Şubat 2018 Cuma gün yapılacak, seçimli genel kurulda, aday olacağını açıklayan Suat Yıldırım, şu açıklamayı yaptı:

“ Beni, Başkanlık için bir gurubun destekleyeceğini açıklaması üzerine, kendilerine inanarak yola çıktım. En büyük beklentimiz, bütün üyelerimizin ve Esnaf kardeşlerimizin, Genel Kurulumuza katılarak, oy kullanmalarını özellikle rica ediyorum. Ben, Suat Yıldırım olarak kendimi anlatmama gerek yok. Bütün Pozantı halkımız ve esnaf kardeşlerimiz, beni tanır ve bilir. Tam 20 yıldır, Pozantı’mızda esnaflık yapmakta olup, aday olmadan önce de, tüm meslektaşlarımızın dertleri ile, yakından ilgilendim. Sorunlarını imkanlarım ölçüsünde, çözmeye çalıştım”dedi.

TEPEDEN BAKMAYACAĞIM.

Suat Yıldırım, seçilmesi halinde yapacaklarını şöyle sıraladı:

“Uygun faizli kredilerle esnaflarımıza, kolaylık ve de imkanları ölçüsünde, bir ödeme planı uygulayacağım. Herkese eşit davranacağım. Güçlü, güçsüz ayrımı yapmayacağım. Kimseye tepeden bakmayacağım. Yola çıktığım arkadaşlarım da, artık bir şeyin değişmesi ve yeniliklerin gelmesi konusunda, bana büyük destek veriyorlar. Aynı desteğin, diğer üyelerimiz tarafından da, verileceğine inanıyorum.Kooperatif de artık, değişim şart hale gelmiştir. Üye arkadaşlarımızın, hiç bir çekince ve kimseden korkmadan, gelip oylarını kullanmalarını rica ediyorum. Tüm esnaf arkadaşlarımızın, abilerimizin, kardeşlerimizin, ablalarımızın, oylarına talibim”

KREDİ KORKUSU OLMAYACAK

Pozantı Esnaf ve Sanatkaralar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığına, adaylığını açıklayan Suat Yıldırım, Başkan olması halinde, kendisine oy versin vermesin, hiç bir üyenin kredi korkusu yaşamayacağına değinerek, şunları söyledi:

“ Oy, üyelerimizin özgür iradeleri ile kullanacakları, vicdani sorumluluklarıdır. Ben, bu sorumluluğa, şimdiden saygı duyduğumu açıklıyorum. Bu Kooperatif, kimsenin şahsi mülkü değildir. Şahsıma oy verip vermemeniz, asla bir kredi korkusu olarak, size dönmeyecektir. Sizler, bu kooperatifin kıymetli birer üyelerisiniz. Burası, devlete bağlı bir kurumdur. Sizin, statünüz ve kriterleriniz, krediye alamaya uygun olduğunda o, veya ben, size kredi vermek zorundayız. Bu nedenle, hiç kimseden korkmanıza, çekinmenize gerek yoktur. Her şeyden önce, adil bir seçim olması dileği ile, başarılar diliyorum” dedi.

ÖZEL HABER: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER