1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yıldızı Parlayan Pozantı’lı Siyasetçi: “RAFET AVAN”

Yıldızı Parlayan Pozantı’lı Siyasetçi:  “RAFET AVAN”
Bu haber 13 Nisan 2023 - 9:20 'de eklendi ve 1.029 views kez görüntülendi.

Yıldızı Parlayan Pozantı’lı Siyasetçi:  “RAFET AVAN”

Avan Ailesinin siyasi geçmişi, Ülkü Ocakları kökenlidir. Babaları Merhum Ünal Avan, bu görüşünden ve düşüncesinden  hayatı boyuncu, hiçbir şekilde taviz vermeyen ve MHP çizgisinden asla ayrılmayan, bir isim idi.  

 Merhum Ünal Avan’ının dört oğlu da, aynı çizgideki siyasi hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlar.  Ali Avan, Pozantı’da önemli bir iş insanı olmasının yanı sıra, Milliyetçi kimliği ile de etkin bir konumda. İş hayatına Adana da devam etmekte olan Ömer Avan, bir süre Pozantı Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptıktan sonra, iş ve siyasi hayatını Adana’ya taşıyarak, başarılarını  burada devam ettiriyor.

Ailenin en küçüğü olan Kurtbey Uğur Avan ise, halen Pozantı Ülkü Ocakları Başkanlığını başarı ile yürütmekte olup, deprem bölgesine Pozantı Ülkü Ocakları yardımını, ekibi ile birlikte götüren, Milliyetçi Hareket Partisinde de gelecek vaat eden, bir isim olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

Ailenin en büyüğü olan Rafet Avan ise, Adana da geniş bir çevre sahip olup, iş dünyasındaki başarısı kadar, siyasette de gelecek vaat eden sevilen ve takdir edilen, Pozantı’lı bir siyasi olmayı devam ettiriyor.

Rafet Avan, halen sürdürmekte olduğu Pozantı ve  Büyükşehir Belediyeleri  Meclis  Meclis Üyeliklerinin yanı sıra, Pozantı Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilliği Ünvanına, yeni bir siyasi kariyer daha ekledi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde, Pozantı’yı temsil eden Rafet Avan, 10 Nisan 2023 Pazartesi gün yapılan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Komisyonları seçiminde Katiplik için,  tek aday olarak gösterildi. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere, tüm partilerin ve meclis üyelerinin desteğini alarak, BüyükŞehir Belediyesi Meclisi Katipliğine seçildi.  Rafet Avan’ının bu başarısı, kendisinin siyasi geleceğinin de ne kadar parlak olacağının açık bir göstergesi oldu.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER