1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YILMAZ yuvaya döndü. GÜRGEN meclise gitti.

YILMAZ yuvaya döndü. GÜRGEN meclise gitti.
Bu haber 09 Ocak 2017 - 10:51 'de eklendi ve 1.098 views kez görüntülendi.

YILMAZ; yuvaya döndü.

GÜRGEN Meclise gitti

MHP’de Pozantı kaynaklı İKİ gelişme

Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçtiğimiz hafta iki hareketlilik birden yaşandı.

Her ikisi de Pozantılı olan Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz yeniden MHP saflarında görünmeye başladı. İkince gelişme ise; yine Pozantılı olan Yalçın Gürgen’le ilgili oldu.
Diyarbakır masaj salonu
Pozantı Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Mahmut Sami Baysal’ın önce Pozantı Belediye Başkan Vekili seçilmesi daha sonra da Belediye Başkanlığına KAYYIM olarak atanmasıyla Pozantı Belediye Meclisi ile Büyükşehir Belediye Meclisi’nden bir MHP’li belediye meclis üyeliği boşalmış oldu.

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın seçim kurullarıyla yaptığı yazışmalar sonrasında, 2014 yerel seçimlerinde en fazla oyu alan Belediye meclis üyesinin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne atanması gerektiği belirtildi. Bu durumda 2014 yerel seçimlerinde CHP’den1. Sıra meclis üyesi olan ve daha sonra tekrar eski yuvası MHP’ye geçen Yalçın Gürgen’in yasa gereği Pozantı’yı Büyükşehir Belediye Meclisi’nde temsil yetkisinin kendisinde olduğunu belirtilmesi ile Yalçın Gürgen, Mahmut Sami Baysal’dan boşalan Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geçmiş oldu.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yeni üyesi Yalçın Gürgen durumunun netlik kazanması sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Amaç Pozantı’ya hizmet olunca gerisi teferruat. Ben yıllardır yörenin sorunlarının çok iyi bilen bir siyasetçiyim. Bundan sonraki hedefim Pozantı’nın sorunlarının Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşıyarak çözümlenmesi hususunda diğer meclis üyesi arkadaşlarımla ortak hareket edeceğimize inanıyorum…”

Diğer gelişmenin kahramanı ise; Pozantı kökenli MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile ilgili oldu.

MHP’de Meclis İdare Amiri iken parti içiresindeki çalkantılar sırasında Meral Akşener’den yana olduğu ileri sürülerek Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çevresinden de uzak düşen Seyfettin Yılmaz dolayısıyla Meclis İdare Amirliğinden de istifa ederek kırmızı plakalı makam aracından da olmuştu.

Uzun bir süreden beri sesi soluğu çıkmayan ve ortalıklarda görülmeyen Seyfettin Yılmaz ile ilgili bir internet sitesinde yer alan haberde aynen şunlar yer aldı:

“MHP Adana milletvekili Seyfettin YILMAZ: Ben MHP’nin milletvekiliyim.. Sayın Genel Başkanımla da görüştüm.. Onun yolu benim yolumdur.. dedi.

KURTULUŞ TÖRENLERİNE KATILDI

Bu gelişmeler sonrası Seyfettin Yılmaz Adana’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu olan 5 Ocak törenlerinde de yer alarak siyaset sahnesinde yeniden boy göstermeye başladı. Ve bu gelişmeyi de kendi sanal ortamında aşağıdaki şekilde paylaştı:

“Adana’mızın Düşman İşgali’nden Kurtuluşu’nun 95.yıldönümü kutlamaları için İstasyon meydanındayız. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Emanetlerine sahip çıkacağız…”

OYLAMA YAKIN

Anayasanın bazı maddelerinin komisyonda değiştirilmesi kabul edilerek meclise gönderilmesi sonrası yapılacak oylamada Milletvekillerinin tavırlarının da netleşmediği ortada. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz’ın mecliste yapılacak olan anayasa oylaması arefesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek partisinin emrinde olduğunu açıklamasındaki ani gelişme de, kamuoyunda merak konusu oldu. Yılmaz’ın bugüne kadar neden böyle bir görüşmeyi gerçekleştiremediği deyine merak edilen sorular arasında yer alıyor.

Haber: Tamer ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER