1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YİNE BİR İLK’İ GERÇEKLEŞTİRDİK

YİNE BİR İLK’İ  GERÇEKLEŞTİRDİK
Bu haber 19 Ağustos 2018 - 15:40 'de eklendi ve 592 views kez görüntülendi.

YİNE BİR İLK’İ

GERÇEKLEŞTİRDİK

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla, bir İLK’i daha gerçekleştirdi. İlçe genelinde, yerel sorunların çözümlerini kendisine ilke edinen gazetemiz, bu haftaki 16 sayfası renkli ve ilan destekli yayını ile de, başarısını sürdürmeye devam etti.

TEŞEKKÜR

Bu vesile ile başta, İslam Alemi olmak üzere, Pozantı’lı hemşerilerimizin, Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Bu kutsal gün dolayısıyla, bizlere ilan desteği sağlayan başta, Belediyeler olmak üzere, tüm kurum, kuruluş ve kişilere ile, son sistem baskı tekniği ile, gazetemizi yine her zaman olduğu gibi, en kaliteli şekilde basarak okurlarımızla buluşturan, Türkiye Gazetesi’nin tüm üst yönetimin yanı sıra, Adana personelinde, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

POZANTI GAZETESİ

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER