1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Youtube Trend Müzikler – İrem Derici

Youtube Trend Müzikler – İrem Derici
Bu haber 26 Şubat 2018 - 9:17 'de eklendi ve 936 views kez görüntülendi.

 

Her geçen gün müziğe olan ilgi artmaktadır. Ruhun gıdası olarak bilinen müzik arabesk, türkü, pop, halk müziği, slow ve daha birçok farklı dalda seslendirilmektedir. YouTube trend olan müzikler ise birçok başarılı sanatçılara aittir. Bunlardan İrem Derici ön plana çıkan şarkıcılar arasında yer almaktadır. Son yılların sevilen sesi olarak bilinen İrem Derici hem sesi ile hem de parçaları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başarmıştır.

İlk olarak 2012 yılında bensiz yapmazsın parçası ile çıkış yapmıştır. Sonrasında yeni parçalara devam ederek milyonların beğenisini kazanmıştır. Monopop isimli grupla Türkiye’nin birçok yerinde sahne almıştır.

https://muzikmp3indir.com/cdn/index.php?link=https://muzikmp3indir.com/resimler/2019/5/k-mest-of-2019-TtpHlBJ49W-0.jpg

İlk olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran İrem derici kalbimin tek sahibine parçası ile büyük bir beğeni toplamıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi piyano bölümü mezunu olan ünlü şarkıcı kısa zamanda yakaladığı bu güzel performansını daha ileriye taşıyarak YouTube de en çok dinlenenler arasına girmeyi başarmıştır.

Bir süre önce hızlı zayıflamadan sonra Anoreksiya hastası olmuş ve hayranlarını üzmüştür. Sonrasında sağlığına tekrar kavuşarak çalışmalarına devam etmiştir. 2017 de Mustafa Ceceli’nin kıymetlim, Yonca Evcimek’in kendine gel single’ında düet şarkıcısı olarak yer almıştır. Aynı zamanda kendisine ait olan Tektaş adlı bir single piyasaya sürmüştür.

Başarılı şarkıcı İrem Derici’ye ait tüm parçaları sitemizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER