1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜCEL: “ÖZELLEŞTİRMEYİ “BİMER’E” TAŞIYACAĞIM.

YÜCEL: “ÖZELLEŞTİRMEYİ “BİMER’E” TAŞIYACAĞIM.
Bu haber 25 Haziran 2018 - 12:58 'de eklendi ve 928 views kez görüntülendi.

Mikail Yücel 300 Kişilik İmza Topladı.

“ÖZELLEŞTİRMEYİ “BİMER’E” TAŞIYACAĞIM.

Pozantı Belediyesinin elindeki, en önemli sosyal tesis olan ve vatandaşların her türlü toplumsal birlikteliklerinde, bir araya geldikleri Atatürk Kültür Merkezinin, Belediye encümenince özelleştirilmesi ve bunun gazetemizde yer alması sonrası, Pozantı bir anda hareketlendi. Sosyal toplantılar için, vatandaşlara 800’TL ye kiralanan, Atatürk Kültür Merkezi Düğün Salonun, Belediye Başkanında da yer aldığı, Encümen tarafından özelleştirilerek, yıllık olarak 65.00 TL’ye kiraya verilmesi üzerine, bu ihalenin iptali için hareketlilik başladı.

Pozantı’ da, bu tür organizasyonlar da öncülük yapan ve vatandaşın bütçesine uygun bir şekilde, hizmet sunumu veren Mikail Yücel, özelleştirme kararının alınmasının, vatandaşlar açısından büyük bir külfet oluşturacağını, zaten burada düğün, nişan, kına, mevlit ve benzeri etkinlikleri yapanların, ekonomik durumlarının son derece kısıtlı olduğunu, bu özelleştirilme ile ihaleyi kazananın, doğal olarak, olaya ticari açıdan bakacağını, dolayısıyla da önemli ölçüde fiyat artırımı ile, karşı- karşıya kalacak olan vatandaşların, artık sokakta düğün yapacak hale geldiğini, belirtti ve şunları söyledi:

“ Bu ihale, bir oldu bitti ye getirilmiştir. Bu kararı alanlara sormak istiyorum? Kendileri, vatandaşın yerinde olsalar idi, bu özelleştirmeyi kabul ederler miydi? Ben, bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğim. Belediye Başkanımız Sayın M. Sami Baysal’a, bu ihalenin vatandaşa yükleyeceği faturayı açıklamak istiyorum. Ayrıca, topladığım 300 yakın imza sahipleri ile de, yine Sayın Başkanımızın makamına giderek, bu olumsuzluğu, Pozantı halkı tarafından da, kendisine bir kere daha açıklama ortamı arıyorum. Ayrıca, Kaymakamlık Makamına da dilekçe vereceğim. Devamın da ise, BİMER’de olayı bildireceğim. Bu, sadece benim düşüncem olmayıp, görüştüğüm tüm Pozantı’lıların ortak kararıdır” dedi.

ÖZEL HABER: Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER