1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜKSEK OKULUN SIRALARI TAŞINDI.

YÜKSEK OKULUN SIRALARI TAŞINDI.
Bu haber 14 Ocak 2019 - 10:59 'de eklendi ve 686 views kez görüntülendi.

Yurtsuzluk Öğrencilere Kayıt Dondurtuyor.

YÜKSEK OKULUN SIRALARI TAŞINDI.

Pozantı Meslek Yüksek Okulunda, yurt sorunun bir türlü halledilemiyor olması, bu eğitim yuvasının da, gidişatını olumsuz etkiliyor.2009 yılından itibaren, önce iki bölüm halinde ve artan öğrenci sayısı ile, dört bölüm olarak, eğitim veren Pozantı Meslek Yüksek Okulu, bu yakaladığı yüksek öğrenci sayısını koruyamadı. Kayıt yaptıran öğrencilerin, kalabilecekleri bir yurt olmaması üzerine öğrenciler, kayıtlarını dondurarak, başka eğitim kurumu arayışı içerisine girdiler.

Pozantı Meslek Yüksek Okulunun, bu olumsuz gidişatına karşı, bu güne kadar alınmayan tedbirlerin, devam ediyor olması, Pozantı’nın ekonomik ve sosyal hayatında da, önemli bir yer tutmaya başlamış olan, bu eğitim yuvasının da, kapanmaya doğru, yol almasına neden oluyor.

SIRALAR TAŞINDI.

Meslek Yüksek Okulunda, bir diğer olumsuz gelişme ise, geçtiğimiz hafta meydana geldi.
Sayıları giderek azalan öğrencilerin, ihtiyaç fazlası olan sıra ve masaların, Pozantı’nın diğer okullarına, yardım olarak veriliyor olması da, böylesi önemli bir eğitim kurumunun, üzücü sonunun da sanki başlangıcı gibi görülüyor.

TÜM YETKİLİLER SORUMLU

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Pozantı Meslek Yüksek Okulunun, bu olumsuz gidişatını sık- sık sütunlarımıza taşıyarak, yetkilileri uyarı görevimizi, yerine getirmeye çalıştık. Hiç bir yetkiliden, öğrencilere yurt temini konusunda, sonuç alıcı bir haberi ve çalışmayı, kamuoyuyla paylaşamadık. Pozantı’ya, bin bir zorlukla kazandırılan, bu eğitim yuvasının, yurt sorunu nedeni ile, gelecekte kapanıyor olmasından, gelmiş- geçmiş, mevcut tüm yöneticilerin, sorumlu olduğunu, bu vesile ile de,kamuoyuna duyuruyoruz.( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER