1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YURDIŞIN DA STAJLARINI YAPTILAR

YURDIŞIN DA  STAJLARINI YAPTILAR
Bu haber 06 Haziran 2022 - 14:54 'de eklendi ve 814 views kez görüntülendi.

 Pozantı’lı Öğrenciler ÇEKYA’da

YURDIŞIN DA  STAJLARINI YAPTILAR

Pozantı Türkan İrfan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi, Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, “Moda Tasarım ve Giyim Üretim Teknolojisi Alan Öğrencilere Yönelik,  Mesleki Beceri Stajı” başlıklı, Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında, Çekya’nın Başkenti Prag’da 15 gün staj yaptı.

ÜÇ GRUP

 Üç grup halinde, toplam 24 öğrencinin katıldığı staj programında, Gelinlik, Abiye, Şapka ve Çanta atölyelerinde staj yapan öğrenciler, eğitimin sonunda “Europass sertifikası” almaya hak kazandı. Europass sertifikası, Avrupa Birliği’ne üye tüm ülkelerde, aynı zamanda çalışma izni yerin de geçiyor.

YENİ PROJE HAZIRLIĞI

Bölüm öğretmenlerinin ve idarecilerin koordinesinde, Prag’da yapılan Moda Tasarım stajının ardından, yeni proje hazırlamaya başlayan Türkan İrfan AKÜN ÇPAL öğretmenleri, “Her Yıl 1 Proje” sloganıyla, tüm meslek öğrencilerini, yurt dışına çıkarmayı hedefliyor.

 AÇIKLAMA

Okul Müdürü Veysel  Güngör, bu çalışma ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Projede emeği geçen, tüm personelimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz, kendi bölümlerinde devam etmeleri halinde, Avrupa Ülkelerinde iş bulma şansın da sahip oldular. Bu fırsatı değerlendirmelerini, temenni ediyorum. Tüm meslek bölümlerimizin yurt dışında staj yapması için, çalışmalarımız sürüyor. Okulumuzda bulunan, Bilgisayar, Muhasebe ve Elektrik bölüm öğrencilerimiz de, projeler kapsamında bu şansı yakalayabilecekler”. Dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER