1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜREĞİR BELEDİYESİNDEN TERS EV

YÜREĞİR BELEDİYESİNDEN TERS EV
Bu haber 07 Haziran 2021 - 11:07 'de eklendi ve 675 views kez görüntülendi.

Kocaispir: Ziyaretçileri Bekliyoruz.

 YÜREĞİR BELEDİYESİNDEN TERS EV

Adana’nın ilk ters evi kapılarını açtı Yüreğir Belediyesince Seyhan Nehri kıyısında açılan ters evin, Adana turizmine önemli bir ivme kazandırması bekleniyor

Yüreğir’de yapımı tamamlanan ve Adana’nın turizm potansiyelini artırmayı hedefleyen ters ev açıldı. Yüreğir Belediyesi tarafından Millet Bahçesi içerisinde inşa edilen 2 katlı ters ev ilk günden ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

ZİYARETÇİ AKINI

Adana’da tek olan ters evde giriş bahçesi dahil her şey ters olarak görülüyor. Yurt içi ve yurt dışında benzerleri bulunan, özellikle gençler ve çocukların ilgisini çeken sıradışı evi görmeye gelenler, fotoğraf çektiriyor ve selfie yapıyor. Yüreğir Belediyesi’nin Adana’da gezilecek görülecek yerler listesine kazandırdığı ters evin açılmasıyla birlikte çevre illerden de ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor.

HALKIMIZA SUNDUK

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Seyhan Nehri kıyısında, Yüreğir Millet Bahçemizin içerisinde çalışmalarını tamamladığımız ters evimizin kapılarını açtık. Farklı bir simetri algısı, iç içe illüzyonlar ziyaretçilerin hoş ve güzel vakit geçirmesini sağlayacak. İnanıyorum ki; burası Adana’mıza gelenlerin görmek istedikleri bir yer olacak. Yüreğir Belediyesi olarak farklı projeleri üretmeye ve bu projeleri halkımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.

EĞLENCELİ

Sıra dışı ters evi ziyaret eden vatandaşlar ilk girdiklerinde şaşırdıklarını, farklı bir deneyim yaşadıklarını, eğlenceli vakit geçirdiklerini ve projeyi çok beğendiklerini söyledi. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden ziyaretçiler, Adana’ya uğrayan herkesin ters evi mutlaka görmesi gerektiğini belirtti.
Millet Bahçesi içinde 200 metrekare alan üzerine inşa edilen ters evin yapımında 18 ton çelik kullanıldı. 2 katlı, 4 oda 1 salon ve banyodan oluşan ters evde tavanda yer alması gereken eşyalar tabanda, tabanda olması gereken koltuk, halı, yatak gibi eşyalar da tavanda bulunuyor. ( Belediye Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER