1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜREĞİR İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAZIRLANIYOR

YÜREĞİR İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAZIRLANIYOR
Bu haber 13 Ağustos 2018 - 11:05 'de eklendi ve 640 views kez görüntülendi.

YÜREĞİR İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE HAZIRLANIYOR

 Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Yardım Aracı kapsamında finanse edilen, TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yönetilen, Türkiye’de İklim Değişikliği Alanında Kapasitenin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamındaki proje “Yüreğir Belediyesi” tarafından yürütülüyor.

İklim değişikliğinin kuraklık, kıtlık, göç gibi etkileri de göz önüne alındığında sorunun yalnızca çevre sorunu olmadığı, aynı zamanda ekonomik, yerel, ulusal ve uluslararası işbirliğini gerektiren önemli sorun olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan herkesin bu konuda bilinçli olması gerektiğini söyledi. Bu kapsamda Yüreğir Belediyesi tarafından “Yüreğir İlçesi İklim Değişikline Hazırlanıyor” isimli Avrupa Birliği projesi yürütüldüğünü belirtti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER