1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜREĞİR ÖNEMLİ BİR ESERE DAHA KAZANIYOR

YÜREĞİR ÖNEMLİ BİR ESERE DAHA KAZANIYOR
Bu haber 04 Haziran 2018 - 10:57 'de eklendi ve 801 views kez görüntülendi.

YÜREĞİR’İN İLK SPOR KOMPLEKSİ İNŞAATI HIZLA DEVAM EDİYOR

 YÜREĞİR ÖNEMLİ BİR ESER DAHA KAZANIYOR

 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’e yine çok önemli bir eser daha kazandırıyor. Göreve geldiği günden bu yana Adana’da ve Yüreğir’de ilkleri gerçekleştirerek çok önemli eserleri Yüreğir halkına kazandıran Başkan Çelikcan Yüreğir Spor salonu ve Spor Kompleksi inşaatını tamamlamak üzere.İnşaatın büyük bir hızla devam ettiğini belirten Başkan Çelikcan ”Atakent Mahallesi’nde inşaatı devam eden kapalı spor salonu ve yüzme havuzunun inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Tesis hizmete açıldığında bölgede önemli bir eksikliği de gidermiş olacak.” dedi.

Atakent Mahallemize yapılan spor kompleksi ve kapalı yüzme havuzu Adana’da ilk olacağını belirten Başkan Çelikcan İçerisinde kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odaları olan yeni spor kompleksi yılın 12 ayı hizmet verecektir.” şeklinde konuştu.

Adana’da her yıl onlarca vatandaşın yüzme bilmediği için kanallarda boğulduğunu belirten Başkan Çelikcan ””Kadınların ve erkeklerin ayrı günlerde faydalanacağı spor kompleksi içerisindeki yüzme havuzundan Yüreğir’deki bütün okulların beden eğitimi derslerinde yüzme havuzunu kullanabileceklerdir. Uzman eğitmenler burada çocuklarımıza yüzme öğreteceklerdir. Böylece boğulmaların önüne geçilecektir.”

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER