1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜREĞİR TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI TAMAMLANDI.

YÜREĞİR TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI TAMAMLANDI.
Bu haber 11 Şubat 2019 - 11:58 'de eklendi ve 759 views kez görüntülendi.

YÜREĞİR TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI TAMAMLANDI.

Yüreğir Belediyesi tarihinin en büyük yatırımı olan 644 adet sosyal konut tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Eksiklikleri tamamlanan daireler sırasıyla dağıtılıyor. Konut inşaatının rekor bir sürede tamamlandığını belirten Başkan Çelikcan ” Dar gelirli vatandaşlarımızın sıcak bir yuvaya kavuşması için başlattığımız sosyal konut projemizde mutlu sona ulaştık. Hak sahibi vatandaşlarımızın konutlarını sırasıyla teslim etmeye başladık. Vatandaşlarımızın anahtarlarını teslim ediyoruz. Yapılan konutların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız yeni kontlarında huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürsünler.” şeklinde konuştu.

Yapılan sosyal konutların kar amacı güdülmeden yapıldığını ve fiyat artışlarının vatandaşa yansıtılmadan inşaatların tamamlandığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ”Atakent Mahallesine yapılan konutlarımızın içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Belediyemiz bu satışlarda kar amacı gözetmemektedir. Bütün amacımız dar gelirli vatandaşlarımız ev hayaline gerçekleştirsin ve sıcak bir yuvaya kavuşsun istiyoruz. Bunun için Yüreğir’de yeni yaşam alanları oluşturuyoruz.” şeklinde konuştu.
Konutlarına kavuşan vatandaşlar mutlu olduklarını belirterek ”Yıllardır ev hayali kuruyorduk. Bu hayalimizi uygun fiatla gerçekleştiren Başkan Çelikcan’a teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER