1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YÜREĞİR’DE 17 BİN YENİ DOĞAN BEBEK VE AİLESİ EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

YÜREĞİR’DE 17 BİN YENİ DOĞAN BEBEK VE  AİLESİ EVİNDE ZİYARET EDİLDİ
Bu haber 09 Ekim 2017 - 11:22 'de eklendi ve 773 views kez görüntülendi.

YÜREĞİR’DE 17 BİN YENİ DOĞAN BEBEK VE

AİLESİ EVİNDE ZİYARET EDİLDİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın başlattığı ”Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında bugüne kadar yaklaşık 17 bin bebek evlerinde ziyaret edildi. Çocuklarımızın hepimizin yeni umut kaynakları olduğunu belirten Başkan Çelikcan ” Çocuklarımızı ilk andan itibaren hayata hazırlamak ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için yürüttüğümüz bu proje kapsamında bugüne kadar ilçemizde yaklaşık 17 bin yeni doğum yapmış anne ve bebek evinde ziyaret edildi. Ekiplerimiz bebeklerimize hediyelerini sunarken, aynı zamanda ailelerinin talep ve şikâyetlerini de alıp ilgili birimler vasıtasıyla çözüme ulaştırmaktadır.” şeklinde konuştu.

Belediye çalışmalarının doğumdan ölüme kadar yaşamın her alanında olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ” Sosyal belediyecilik kapsamında Adana İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, Yüreğir’de yeni doğan bebek ve ailelerine yönelik yürüttüğümüz Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek Projesi 15 Aralık 2011 tarihinde başladı.

Bebeklerin sağlıklı büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amacı ile hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek Projesi” ile Yüreğirli ailelerin kapısını çalmaya devam ediyoruz. Bu konuda eğitim almış ekiplerimiz anne sütünün önemi ve bebek bakımıyla ilgili tanıtıcı broşürleri ailelere bırakıp ailelerin bilinçlenmesine yardımcı oluyoruz. Bu kapsamda bugüne kadar 17 bin aile ziyaret edildi. Bundan sonra da ziyaret etmeye devam edeceğiz.” diyerek sağlıklı nesillerin yetişmesi için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER