1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YURTÇU AVM’LER BAŞKANIN İNİSİYATİFİNDE

YURTÇU AVM’LER BAŞKANIN İNİSİYATİFİNDE
Bu haber 14 Mayıs 2017 - 11:31 'de eklendi ve 905 views kez görüntülendi.

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yurtçu

AVM’LER BAŞKANIN İNİSİYATİFİNDE

Pozantı Belediye meclisinin, 4 Mayıs 2017 Perşembe gün yapılan, olağan meclis toplantısında, kısa adı “AVM’ler” olan, alışveriş merkezleri gündem olmuş idi.

Geçen yıl A-101’in Kamışlı için yaptığı ruhsat müracaatının meclis tarafından RED edilmesi Yargıya taşınmış olup, yerel mahkeme meclis kararını onaylamış, konu Firma Avukatınca iptal için Yargıtay’a taşınmış, ancak şu anada kadarda her hangi bir cevap gelmedi.

Yine, Pozantı Belediye Meclisinin 2017 Mayıs ayı olağan toplantısında Mahmut Sami Baysal tarafından, getirilen biri gündem ile, önceki verilen RED kararının İptal edilmesi gerektiğini aksi takdirde, Pozantı Belediyesi olarak güç duruma düşeceklerini ifade ederek, Firma Avukatının kendisine bu konuda, kazanılmış Emsal kararlar gösterdiğini söyleyerek, görüşmeler sonunda üç üyenin çekimser diğer üyelerin ise kabul oyları ile, verilen “RED” kararı “İPTAL” edilmiş oldu.

Pozantı Belediye Meclis Üyelerinden, Mehmet Yurtçu, bu konunun kamuoyunda değişik şekilde, yorumlandığını adeta meclis üyelerinin töhmet altında bırakılmak istendiğini ifade ederek, şu açıklamayı yaptı:Öncelikli olarak bu kararı oylarken, Meclis ve Pozantı Belediyesinin büyük bir tazminat ödemesi ile karşı karşıya, kalınmaması için bu kararı aldık.

“AVM’LER” konusunda, ruhsat verip vermemek, Belediye Başkanın kendi inisiyatifinde olup, meclis üyelerini bağlamaktadır. Biz Belediye Meclis Üyeleri olarak sadece, “ ÖNCEKİ VERMİŞ OLDUĞUMUZ RED” kararını iptal ettik. Geresi tamamen Başkan Mahmut Sami Baysal’ın inisiyatifindedir. Biz bu yörenin siyasetçileriyiz. Tabi’ ki buradaki esnafımızın yanında olup, olmaya da devam edeceğiz dedi.

Haber: Tamer Ünal

Foto: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER