1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

YUSUF ARISOY: “AK PARTİ’DE MAKAM İHTİRASI DEĞİL, HİZMET AŞKI VARDIR”

YUSUF ARISOY: “AK PARTİ’DE MAKAM İHTİRASI DEĞİL, HİZMET AŞKI VARDIR”
Bu haber 28 Ocak 2019 - 9:54 'de eklendi ve 988 views kez görüntülendi.

Naci Bostancı Pozantı’dan “MUTLU” Ayrıldı.

YUSUF ARISOY: “AK PARTİ’DE MAKAM İHTİRASI DEĞİL, HİZMET AŞKI VARDIR”

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığını, yaklaşık 2.5 yıl süre ile, başarılı bir şekilde sürdüren, sonrasında Belediye Başkan Aday Adayı olması için, Genel Merkez tarafından istifası istenen Yusuf Arısoy, siyasi dengelerin değişmesi sonrası, CUMHUR İttifakının, Pozantı’da da uygulanacak olması nedeni ile, sadece üye olarak kaldı. Bu gelişmeler sonrası Arısoy, yeni rotasını Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na, şöyle açıkladı:

“SİYASİ HIRS YOK”

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, “MİLLETE HİTAP” konuşmasında, üzerine basa- basa vurguladığı gibi, Ak Parti de, asla siyasi hırs ve makam beklentisi yoktur. Vatana ve Millete hizmet, ANA felsefemizdir. Bu düşünceler doğrultusunda, üyesi olduğum Ak Parti’nin, önce bir ilçe Başkanı, sonrasında da, sade bir üye olarak, hizmet ediyor olmanın, onur ve gururunu yaşıyorum.”

TEŞEKKÜR

Yusuf Arısoy, Cumhur İttifakının netleşmesi sonrası, kendisiyle ilgili olarak   şunları söyledi:

“Ak Parti’de, görevde bulunduğum 2.5 yıllık İlçe Başkanlığım süresinde olduğu gibi, aday adaylığı sürecim boyunca da, şahsıma karşı göstermiş olduğunuz, sevgi ve çalışmalarıma duyduğunuz saygı için, her birinize ayrı- ayrı tüm samimiyetimle teşekkür ederim.

YÜREKLERE DOKUNDUK

Bu süreçlerde, Reisimiz Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, tüm kararlarına saygı duyup, siyasi duruşunu, kendime her zaman örnek edinerek, milletimizin gönlünde yer almak umuduyla, kapı- kapı dolaşarak, yüreklere dokunarak, Pozantı’mızın en uzak köylerine kadar, davamızı temsil etmiş ve bu davaya yakışır bir dava adamı olmak için, yüreğimden gelen tüm gayret ile, sizlerle birlikte olmaya çalıştım.

GÜÇLÜ BAĞ

Sizlerle, aramızda oluşan bu güçlü bağ, yüreklerinizde edindiğim yer, benim için ilk günden bu yana, hiç bir menfaat beklemediğim davamın, en güzel nimetleridir. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da, şartlar ne olursa olsun, gönüllerinizde edindiğim yeri korumaya, Partimin Pozantı’mın ve Hemşerilerimin, her zaman hizmetinde olmaya, ömrüm vefa ettikçe, özen göstereceğim

BİRLİKTE YOL ALACAĞIZ.

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, her kararının arkasında olarak, teşkilatımızdaki her bir arkadaşımla birlikte CUMHUR ittifakına, saygı ile ve daha önce gösterdiğim hassasiyetle aynı gayretle, çalışmalarıma devam edeceğim.

ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ

Tüm Türkiye de olduğu gibi, Pozantı’mız içinde, büyük önem arz eden, CUMHUR İttifakının, yarınlar için güçlü kılınması konusunda, her zaman olduğu gibi, Liderimin yanında olduğumu hatırlatmak şahsım için,   en büyük onur olmaya devam edecektir.

HAYIRLI OLSUN

Bu vesile ile CUMHUR İttifakında, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Sayın Hüseyin Sözlü, aynı şekilde Pozantı Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Çay’ı tebrik ederken, seçim süreci boyunca, nereye çağırırlarsa, orada CUMHUR İttifakının, bir neferi olarak çalışmayı, bir görev olarak kabul ediyor, Ülkemiz, Adana’mız ve Pozantı’mız için, bu birlikteliğin hayırlı olmasını diler, hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YOLA DEVAM

Ak Parti, Hatay tanıtım toplantısından dönerken, Pozantı’da mola vererek, İlçe önceki Başkanı Yusuf Arısoy’un konuğu olan, Ak Parti Meclis Gurup Başkanı Naci Bostancı’nın, sohbeti bir hayli uzun sürdü. Arısoy, bu görüşmeyle ilgili olarak, Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na, şunları söyledi:

ETKİLİ PAYLAŞIM

“Partimizin Meclis Gurup Başkanı Sayın Naci Bostancı, Hatay dönüşünde, bizi onurlandırdı. Uzun ve verimli bir sohbetimiz oldu.

Sayın Gurup Başkanımız ile yaptığımız bu görüşmede, Cumhur İttifakının Pozantı ile ilgili bölümü başta olmak üzere, Ülke genelindeki gelişmelerle ilgili olarak, bizleri bilgilendirmesi de, çok faydalı oldu. Meclis Gurup Başkanımız, Sayın Naci Bostancı, benim sanal ortamda yapmış olduğum paylaşımı, son derece etkili ve olumlu bulduğunu, benden zaten bunun beklendiğini belirterek şunları söyledi:

“ Cumhur İttifakının başarısı, siyasi bir sonuç olarak değil, Türkiye’mizin geleceği açısından değerlendirilmesi gerekir. Milletimizin, bu İttifak çatısı altında,   oylarını değerlendirecek olmaları, sadece yerel de değil, genelde de çok önemli bir tutum, davranış ve gelişme olacaktır” dedi.

YENİ’Yİ ZİYARET

Yusuf Arısoy’un ziyaret ettiği bir başka siyasi ise, Ak Parti Adana İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, Ak Parti Seyhan Merkez İlçe Belediye Başkanlığına aday gösterilen Fikret Yeni oldu.

Önceki İl ve İlçe Başkanın, bu ziyaret sırasında sergiledikleri birliktelik ve samimiyet dikkat çekti. Arısoy, bu konuyla ilgili olarak, Gazetemiz Muhabiri Hayriye Eroğlu’na şu açıklamalarda bulundu:

“Abimiz, değerli büyüğümüz ve önceki İl Başkanımız Fikret Yeni’nin, partimizin Seyhan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması, çok önemli bir gelişmedir. Bir dönem ara verdiğimiz Seyhan Belediye Başkanlığına,   Fikret Yeni’nin adaylığı sonrası, yeniden Ak Parti Bayrağını dikeceğimize inanıyorum. Bu değerli parti büyüğümüzün, başlatacağı siyasi çalışmalarda da, her zaman yanında olacağımı belirtmekten de büyük bir mutluluk diliyor, kendisine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER