1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Yusuf Aslan’ın Acı Günü

Yusuf Aslan’ın Acı Günü
Bu haber 23 Aralık 2019 - 10:45 'de eklendi ve 733 views kez görüntülendi.

Yusuf Aslan’ın Acı Günü

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, teknik personeli Yusuf Aslan’ın annesi, Zeliha Aslan (80) vefat etti. Geçirdiği kalp krizi sonucu, hayatını kaybeden Zeliha Aslan’ın cenazesi, Asri Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından, defnedildi.

Adana basının da üzüntü yaratan ölüm haberi, üzerine çok sayıda meslektaşımız Adana basının sevilen emektarlarından, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti teknik elemanı Yusuf Aslan’ı, ana acısı ile sarsıldığı bu büyük üzüntülü gününde, yalnız bırakmadılar.

On çocuk annesi, 80 yaşındaki Zeliha Aslan’ın cenazesi, Adana Asri Mezarlığında düzenlenen ve çok sayıda gazeteci ile, siyasilerin katıldığı cenaze töreninin ardından, büyük bir üzüntü içerisinde toprağa verildi.Yusuf Aslan’ın annesinin cenaze törenine, CHP eski Milletvekili İbrahim Özdiş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’in yanı sıra çocukları, torunları, ailesi ve dostları katıldılar.
Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinin, yayın hayatına başladığı 1999 yılından itibaren, uzun yıllar manevi desteği ile, bize güç katan arkadaşımız Yusuf Aslan’nın, Ana acısından duyduğu derin üzüntüyü paylaşır şahsında, ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı, merhume Zeliha Aslan’a da, Yüce Allah’tan Rahmet dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER