1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ZARURİ AÇIKLAMA

ZARURİ AÇIKLAMA
Bu haber 21 Haziran 2021 - 10:37 'de eklendi ve 678 views kez görüntülendi.

                  ZARURİ AÇIKLAMA

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Belediye Meclisi Olağan Toplantısında, önceki Belediye Başkanları ile ilgili olarak, kendince yaptığı iddia ve ithamları, gazetemizde yazmış idik. Adı geçen Belediye Başkanlarından Mehmet Kılınçkaya, Gazetemize gelerek Çay’ın yaptığı iddia ve ithamları cevaplandırdı.  Bizde bunu kamuoyuyla paylaştık.

Yazıda adı geçen, diğer Belediye Başkanlarından Sadi Yılmaz Doğan ise, açıklamasını isim vermeden üstü kapalı bir şekilde, bu konuyla ilgili tek satır bile yazı yazmayan, 5 Ağustos Gazetesine yapmış. Yaptığımız telefon görüşmesinde, bize bir açıklama yapmayacağını söyledi. Meslek ve Yayın Etiği açısından gazetemizle ilgili, yanlış bir algı oluşmaması için, bu gelişmeyi zaruri bir açıklama ile, kamuoyuyla paylaşıyoruz.

( YORUM: TAMER ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER