1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ZEYDAN KARALAR UYKUYU UNUTTU.

ZEYDAN KARALAR UYKUYU UNUTTU.
Bu haber 22 Nisan 2019 - 9:38 'de eklendi ve 899 views kez görüntülendi.

İcralar ve Hizmet Beklentilerine, Zaman Yetmiyor.
ZEYDAN KARALAR UYKUYU UNUTTU.

( Özel Haber: Hayriye EROĞLU)

Adana, Büyükşehir Belediye Başkanı olan, Millet İttifakının Adayı Zeydan Karalar, hızlı bir başlangıç yaptı. Mazbata sonrası yaptığı balkon konuşmasında, seçmenlere, teşekkür etti. Ama, hiç bir şekilde kutlama ziyaretlerini, kabul edemeyeceğini bunun nedenin de, Adana’nın birikmiş hizmetlerine, acil çözüm getirilmesi olduğunu belirtti.
Geçen hafta içerisinde, Büyükşehir Belediye Meclisinin 2.Toplantısında,seçimleri gerçekleştirdi. Meclisin 1. Ve 2. Başkan Vekillerinin yanı sıra, İhtisas Komisyonlarının seçimini yaptırdı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, meclisin her iki toplantısında da, yaptığı konuşmaların yanı sıra, sanal ortam aracılığı ile de, projelerini vatandaşlarla paylaşmayı sürdürüyor.

ÇAY KONUŞTU.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin, ilk toplantısında söz alan başkanlarından biri de, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay oldu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den sonra, söz alan Çay, tarımsal ve zirai yetiştiricilik başta olmak üzere, Pozantı’nın acil ihtiyaçlarının karşılanması için, Karalar’a ve Meclise bilgi verdi.

FİDE DESTEĞİ

Zeydan Karalar’ın başlattığı ilk hizmetler arasında, Adana’nın Kırsalındaki üreticilere destek yer aldı.Pozantı başta olmak üzere, Karaisalı, Aladağ, Kozan, ve Tufanbeyli de, Domates fide dağıtımına başlandı.Beş İlçe de 170 üreticiye, toplam 140 Bin Domates fidesi ile, 200 Litreyi aşkın organik sıvı gübre dağıtımı yapıldı. Devamının, Çilek fidesi desteği ile geleceği belirtildi.

HERGÜN İCRA

Başkan Zeydan Karalar’ı en fazla düşündüren ve muhtemelen de, uykularını kaçırtan en olumsuz gelişme ise, Büyükşehre iş yapan Müteahhitlerin, peş- peşe haciz gönderiyor olmaları oldu.
Karalar, Büyükşehir Belediye Meclisinin yaptığı iki toplantısın da, mali tablonun hiçte iç açıcı olmadığını belirterek, şunları söyledi:
“Büyükşehir Belediyesinin 4 Milyar, ASKİ’nin de 923 Milyon borcu vardır. Bütçe, her ay 60 Milyon Lira, açık vermektedir.Hepimiz, birlikte tasarruf yaparak bütçeyi, hizmet yapabilir hale getirmeliyiz. Müteahhitlere, vadesi iş yerinde sikiş geçmiş 900 Milyon borcumuz vardır. Bu arkadaşlar, son 10 günde devamlı icra göndermektedirler. İnanıyorum ki, hep birlikte el -ele gönül- gönüle, Adana’ya hizmet ederek,bu sıkıntıları aşacağız. “dedi.

DERS NİTELİĞİNDE

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa adı ASKİ olan, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresine, Genel Müdür Vekili olarak atadığı, Abdul Kadir Küreksiz’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ve şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Küreksiz, daha öncede aynı kurumun, Genel Müdürlük görevini yapmıştır. Bilgi ve tecrübesi ile, bu zor görevin üstesinden geleceğine, inanıyorum. Yerel seçimler süreci boyunca ASKİ’ye, HDP’li bir Genel Müdür atanacağına ilişkin, dedikodu çıkaranlara karşı, bu atama ile en güzel cevabı verdiğime, inanıyorum.” dedi.
ASKİ Genel Müdür Vekili Abdul Kadir Küreksiz de, yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a,kendisini böylesi önemli bir görev layık gördüğünden dolayı teşekkür ederek, “ ASKİ”nin, Adana başta olmak üzere, 15 İlçeye de hizmetleri, her geçen gün artarak, heyecan içerisinde devam edecektir” dedi.

HALİS ÇELİK GETİRİLDİ.

Belediye Başkanlarının en büyük destekçisi ve hizmet uygulayıcısı olan, Genel Sekterliği de, vekaleten atama yapıldı.Zeydan Karalar bu göreve, çok değerli ve deneyimli bir bürokrat olarak nitelediği, Dr. Ergül Halis Çelik’i atayarak, görevinde başarılar diledi.Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediyesinin envanterlerinin çıkarılmaya devam edildiğini, önemli makamlara ise, tarafsız ve deneyimli bürokratların, yavaş, yavaş, atanacağını da sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER