1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ziraat’ten sigorta atağı

ziraat’ten sigorta atağı
Bu haber 22 Ocak 2017 - 14:35 'de eklendi ve 1.125 views kez görüntülendi.

ZİRAAT’TAN SİGORTA ATAĞI

Ziraat Bankası Pozantı Şube Müdürü Murat Üstekidağ ve Pozantı Tarım İlçe Müdürü AbdulKadir Olguner birlikte Arıkan Oteli’nde 17 Ocak 2017 Salı günü öğleden sonra düzenledikleri kısa adı TARSİM olan Tarım Sigortaları olmak üzere Kırsal Kalkınma Ziraat Sigorta ve Ziraat Bankası uygulamaları hakkında detaylı bir bilgilendirme ve paylaşım toplantısı düzenledi.

Toplantıya başta merkez mahalle muhtarları ve köy muhtarları ayrıca vatandaşların yanı sıra TARSİM Bölge Müdürü İrfan Alkaş, Adana İl Tarım Müdürlügüne bağlı Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme ŞubeMüdürü Ahmet Teyfik Demiral, Ziraat Sigorta A.Ş Bölge Müdürü Koray İşimtekin katıldı.

Toplantıda açış konuşmasını Ziraat Bankası Pozantı Şube Müdürü Murat Üstekidağ yaparak,katılımcılara teşekkür etti ve toplantının amacını özetle şöyle açıkladı:

“ Öncelikle ülkemizdeki en büyük sorunların başında tasarruf ve üretimin düşük olması gelmektedir. Bu sebeple emeklerimizin boşa gitmemesi adına sigorta anlayışının mutlak suretle oturması gerekmektedir. Ürettiğimiz ürünlerin gelirini bir yıl boyunca beklemekteyiz. Özellikle son dönemde yaşanan olumsuz hava koşullarının bu beklentimizi baltalamaması için sigorta kültürümüzü geliştirmek zorundayız.

Hali hazırda yapılan TARSİM poliçelerinin % 50’lilk kısmını devletimizi karşılamaktadır. Böyle bir imkan varken bunu değerlendirmemek çok mantıklı değildir. Hem emeğinizi, hem ürünlerinizi ve bunun sonucunda da geleceğinizi garanti altına almak için sigorta şarttır. Bu konuda biz Ziraat Bankası ve Ziraat Sigorta olarak sizleri bilgilendirmek ve destekleme konusunda daima yayındayız” dedi.

Üstekidağ’ın konuşmasının ardından söz alan TARSİM Bölge Müdürü İrfan Alkaş da kuruluşun önemini anlattı. Ve 2017 yılında yapılan değişikliklerle ilgili olarak detaylı bilgi verdi. Gerek üreticilerin gerek muhtarların ve gerekse de vatandaşların bilgi eksikliğinin giderilmesi için yola çıktıklarını, birlikteki kurumların kapılarının kendilerine açık olduğunu belirtti. Toplantı daha sonra Kırsal Kalkınma Hibe Projeleri ile ilgili olarak yapılan açıklamalarla devam etti.

Ziraat Sigorta Bölge Müdürü Koray İşitekin de konuşmasında yine sigortalı olmanın özelliklerini ve kazanımlarını belirterek şirketlerinin ürün yelpazesi hakkında detaylı bilgi verdi. Katılımcılar toplantının son derece faydalı ve açıklayıcı bilgileri kapsaması dolayısıyla verimli geçtiğini, ilçede bu tür toplantıların daha sık yapılması gerektiğini vurguladılar.

Haber: S.Hayri AKARÇAY

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER