1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

1 MİLYON 200 BİN ÇİLEK FİDESİ DAĞITILACAK

1 MİLYON 200 BİN ÇİLEK  FİDESİ DAĞITILACAK
Bu haber 25 Nisan 2022 - 11:58 'de eklendi ve 465 views kez görüntülendi.

Karalar 28 NİSAN’da Pozantı’da

1 MİLYON 200 BİN ÇİLEK FİDESİ DAĞITILACAK

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, kırsal kesime verdiği en önemli  ekonomik katkıların başında, tarımsal ve zirai destekler, ilk planda yer almaya devam ediyor.

Pozantı’nın kırsalında, getirisi ve ekonomik değeri en yüksek olan, “ÇİLEK” üreticinin umudu olmayı devam ettiriyor. Karalar geçmiş yıllarda olduğu gibi, Pozantı kırsalında da ekonomik desteklerini sürdürüyor. Bunun başında gelen çilek dağıtımını yapmak içinde, 28 Nisan 2022 Perşembe gün saat 12.00’de, Karakışlakçı Mahallesine gelerek, 1 Milyon 200 Bin Çilek fidesi dağıtımını yapacak. Bununla ilgili olarak, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu  aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, üç ay önce Hamidiye Mahallesinde yaptığı ilçe danışma Kurulu toplantısında, çilek yetiştiricilerine verdiği fide dağıtım sözünü gerçekleştirmek üzere, 28 NİSAN 2022 Perşembe gün Karakışlakçı Mahallemize gelerek, fide dağıtımını bizzat yapacaktır.

Büyükşehir Belediyesi üreticilerimizden sembolik olarak, bir katkı ücreti alınacaktır. Onun dışında, çilek yetiştiriciliği ile ilgili diğer malzemelerde, Büyükşehrimiz tarafından temin edilecektir.”

YİNE GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, açıklamasının diğer bölümünde de şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyemize bağlı, Tarım ve  Hayvancılık  Dairesi Başkanlığı, fide dağıtımı ile ilgili olarak, hazırlıklarını tamamladı. Başkanımız Zeydan Karalar, fide dağımı sonrasında, üreticilerimizle diğer istekleri konusunda da, görüş alışverişinde bulunacaktır. Kendisi, Mayıs Ayı içeresinde tekrar Pozantı’ya gelecektir. Bu gelişinde, Pozantı Meslek Yüksek Okulu Kız Öğrenci Misafirhanesi ile, Hayvan Barınağının açılışını yapacak. Devamında da, içme su ve tarımsal sulama projelerinin temel atışını gerçekleştirecek ve vatandaşlarımızla da görüşme yapacaktır.”  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER