1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“15 GÜN İÇERİSİNDE SEÇİM KARARI ALINABİLİR”

“15 GÜN İÇERİSİNDE SEÇİM KARARI ALINABİLİR”
Bu haber 01 Ağustos 2022 - 13:35 'de eklendi ve 455 views kez görüntülendi.

CHP Milletvekilleri Sümer Barut ve Bulut Açıkladı:

“15 GÜN İÇERİSİNDE SEÇİM KARARI ALINABİLİR”

Cumhuriyet Halk Partisinin, Yurt içinde uzun bir süre önce başlattığı İl ve İlçe gezileri devam ediyor. Meclisin tatile girmesi sonrası Adana Millet Vekilleri,  kendi bölgelerinde çalışmalarını devam ettirerek, vatandaşlarla görüş alışverişi toplantılarını sürdürüyorlar.

GELDİLER

Millet Vekili Müzeyyen Şevkin’nin, covid olması nedeni ile katılamadığı örgüt ve vatandaşlarla buluşma toplantısında,  Adana’nın diğer Millet Vekilleri olan, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut, Aladağ’dan sonra Pozantı’ya geldiler.

İlçe Binasında,  CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz, bazı meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandılar. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, daha önceden başlattığı konuşmasına, Millet Vekillerine “Hoşgeldiniz” diyerek, ara verdi. Gelişlerinden dolayı teşekkür etti. Sözü Vekillere bıraktı.

OLABİLİR

Millet Vekili  Ayhan Barut, teşekkürle başladığı konuşmasında, gecikmeli olarak gelişlerinden dolayı, özür diledi. İlçe ziyaretlerine devam ettiklerini belirtti. Özetle şunları söyledi:

“Meclisin tatile girmesinden önce yapılan son toplantı da, çok ilginç bir gelişme yaşandı. Cumhur İttifakı, gündemde olmamasına rağmen, çeşitli konuları kapsayan yasa tasarılarını, torba yasa olarak gündeme aldırıp, görüşülmesini sağladılar.

O kadar çok madde vardı ki. Bu  çok dikkat çekti. Ve oluşan kanaat ise, Cumhur İttifakının olası ani bir kararı ile, 15 gün içerisinde bir “ERKEN SEÇİM” kararı alınabilir şeklinde yorumlandı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, erken seçime her zaman hazırız. Seçim normal sürede de yapılacak olsa, bizim için herhangi bir sıkıntı yok. Bizim derdiğimiz, Milletimizin içinde bulunduğu sorunların, bir an önce sona erdirilmesidir. Bu konudaki plan ve programlarımız da hazırdır.

UYANIYORUZ…

Ülke olarak, zamla yatıp zamla uyanıyoruz. Bu ekonomik olumsuzlukta, zaten Ak Partinin gideceğini gösteriyor. Biz de  Millet olarak, onları geldikleri yere geri göndereceğiz. Bu konuda, sizlere çok büyük görevler düşmektedir.  Zaman oturma değil, ev-ev gezme zamanıdır. Sayın Genel Başkanımız da,  bu konuda sizlere örnek olmaktadır.

Seçimlerde, oy kullanmak kadar önemli olan bir diğer oluşumda, mutlaka sandıklara sahip çıkmaktır.  Mahalle Başkanlarımız ve Sandık Görevlilerimize, çok büyük görevler düşmektedir. Seçim sonuçlarını, mutlaka ıslak imzalı olarak almaları gerekiyor. Seçmen listelerini de çok sıkı kontrol edip, oy kullananları ve kimliklerini de, çok iyi kontrol etmeleri gerekiyor” dedi.

GİRİŞ KAPISI

Toplantının ikinci konuşması ise, CHP Adana Millet Vekili Orhan Sümer oldu. Özetle şunları söyledi:

“Dördüncü  Millet Vekilimiz, Sayın  Müzeyyen Şevkin Hanımefendi, covid olduğu için gelemedi. Sizlere selamlarını iletiyorum. Kendisi,  en kısa zamanda da sizlerle birlikte olacaktır. Pozantı, Adana’nın giriş kapısıdır. Buradan geçilmeden, güney ve güney doğuya gidilemez.  İktidar son 10 yılda, 2 Milyon Kilometre toprağımızı Arap Ülkelerine sattı.  Geçtiğimiz aylarda,  yaklaşık 1 Milyon genç Afganistan’lı genç erkek göçmen, ülkemize geldi.  Bunların nerelerde olduklarını bilemiyoruz? Suriyeli mültecilere, Hastanelerde sıra önceliği tanınması dolayısıyla,  bizim vatandaşlarımıza, sağlıkta sıra gelmiyor. Ziraat Bankası üreticiye, çiftçiye, yeteri kadar  kredi desteği vermiyor. Halk Bankası ise, bir medya patronuna verdiği 700 Milyon Dolarlık krediyi tahsil bile etmiyor. Ekonomi, hepimizin bildiği gibi hiçte iyi gitmiyor. İnsanlar darboğazda. Dolar artışı önlenemiyor. Bunun tek çözümü de, bu iktidarın gitmesidir. Bu bakımdan, kapı -kapı doluşarak, ülkemizin içinde bulunduğu bu kötü gidişatı, vatandaşlarımıza  anlatarak, seçimlerdeki tercihleri konusunda, kendilerini bilgilendirmemiz çok önemlidir.” Dedi.

BİZ ÇÖZÜYORUZ

CHP Pozantı İlçe Örgütü toplantısında, son konuşan Millet Vekili Burhanettin Bulut oldu. Ve  özetle şunları söyledi:

“İktidar, artık sorunları çözemiyor. Bize iletiyor. Yaptıkları tek iş, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, gündeme getirdiği sorunları çözmek oluyor. Bu da gösteriyor ki  Cumhuriyet Halk Partisi, artık vatandaşın umudu olmuştur. Biz biliyoruz ki, Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlarımıza, çok eziyet çektiriliyor. Çocuklarını işe yerleştirmede çok büyük sıkıntılarla karşılaşıyorlar. Ama, partilerini de asla terk etmiyorlar. Bundan dolayı da, kendilerine teşekkür ediyoruz. Yapmamız gereken en önemli iş, seçmenlere  ülkenin içinde bulunduğu durumu,  kötü gidişatı ve  ekonomik sıkıntıları, tek -tek anlatarak,  çözümünün CHP de olduğunu ikna etmek olup, seçimler konusunda kendilerini bilgilendirmelidirler.   Sizler, bizim adımıza  bu anlatımlar konusunda, yetkilisiniz.  Bu büyük sıkıntıyı da seçimler sonrası, Cumhuriyet Halk Partisi kısa sürede giderecektir.”Dedi.

Toplantı daha sonra, karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti. CHP Adana Millet Vekilleri Burhanettin Bulut, Orhan Sümer ve Ayhan Barut, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Başkanlığında, esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.  Sorunları dilendiler. Çözüm önerilerini anlattılar. Mutlaka seçimlere katılarak, oylarını da bu görüşler doğrultusunda değerlendirmelerini istediler. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER