1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

15 TEMMUZ’UN 6. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI.

15 TEMMUZ’UN 6. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI.
Bu haber 25 Temmuz 2022 - 9:58 'de eklendi ve 422 views kez görüntülendi.

15 TEMMUZ’UN 6. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI.

hain feto darbesinin önlenişinin 6.  Anı yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da etkinlerle kutlandı. Demokrasi ve Milli Birlik günün, 6. anı yıl dönümü dolayısı ile, Cuma gün Namaz öncesi  Şehitlerimizin aziz hatıraları anısına, Merkez Caminde Mevlit okutuldu. Şehitlik ziyaret edildi. Saygı Duruşu sonrası, Kur-an okunarak dua yapıldı.

Akşamı ise Saat 20.00’den itibaren, Atatürk Kültür Merkezi önünde protokolün yanı sıra, siyasi parti ve sivil toplum örgütü ve vatandaşların katılımı ile düzenlenen törende, hain darbe girişiminin başlangıcından – sonuçlanıncaya kadar yer alan, değişik video sunumları yapıldı. 

Ayrıca, Pozantı İlçe Müftülüğü de sunum etkinlikleri düzenledi. Kaymakam Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Çay, konuşma yaptı. Etkinlikler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ının tüm Türkiye’yi kapsayan,  video konuşması ile sona erdi.15 Temmuz 2016’ının 6. Anı Yıl Dönümü dolayısıyla, Pozantı Kaymakamı Hüseyin Aydın aşağıdaki mesajı yayınladı:

MİLLETÇE TEK YÜREK

“ Devletimizi, Demokrasimizi, Milli Birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alarak, ülkemizin bekasını ve bölünmez bütünlüğünü parçalamaya yönelik feto /pdy terör örgütü tarafından yapılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, Milletçe tek yürek olarak verilen mücadele ile, eşsiz bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onur ve gururunu, Milletçe bir kez daha yaşamaktayız.

Bu kutlu mücadele bize, söz konusu vatan olduğunda, bu milletin hiç düşünmeden aynı safta birlik ve beraberlik içerisinde, omuz- omuza duracağını ve ne pahasına olursa Vatanından, Bayrağından, Hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.

Darbe gecesi hainlerin tüm silahlarına karşı, bedenlerini ortaya koyarak canlarını hiçe sayan Milletimiz; yekvücut olarak, darbecilere karşı, tarihi bir duruş sergilemiş ve onlara en güzel cevabı vermiştir.

Başta Milli İrademize ve Demokrasimize sahip çıkmak için, gövdesini siper eden tüm 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi Şehitlerimiz olmak üzere, tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyor, Gazilerimizi Şükran ve Minnetle Anıyorum.” Dedi. ( Haber: Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER