1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

5 AĞUSTOS TÖRENİNE YETİŞTİRİLİYOR

5 AĞUSTOS TÖRENİNE YETİŞTİRİLİYOR
Bu haber 02 Ağustos 2021 - 10:36 'de eklendi ve 551 views kez görüntülendi.

5 AĞUSTOS TÖRENİNE YETİŞTİRİLİYOR

EROĞLU: “ DÖNER KAŞVAK GÖREVİNİ YAPMAYA BAŞLADI.”

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, restorasyonu yapılmakta olan, Atatürk Anıtı önü ve çevre düzenlemesinde son aşamaya gelindi.

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, bitiş aşamasında olan Döner Kavşak ve Atatürk Anıtı ile ilgili olarak, şu açıklamayı yaptı:

DOĞRU TEŞHİS

“Pozantı’da, yıllardır kullanılmakta olan, artık yenilenmesinin zamanı gelmiş bulunan, Atatürk Anıtı ve çevresinin döner kavşak içerisine alınması, Büyükşehir Belediyemizin yoğun çabası sonucunda, şekillenmeye başlamıştır.

SÖZ VERMİŞTİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın, seçim sözlerinden biri olan, bu Anıtın etrafının düzenlenmeye başlaması, bazı çevrelerce yanlış yorumlandı. Döner kavşağın büyük tutulduğunu, trafik akışı karşısında, yetersiz kalacağı şeklindeki çıkarılan asılsız konuşmalar, gerçeği yansıtmamaktadır.

Artık bitme aşamasına gelen döner kavşak, çağdaş yerleşim yerlerinde, trafik ve yaya akışını rahatlatan yeni ve önemli bir alan uygulamasıdır. Şuanda da görüldüğü gibi araçlar, döner kavşağa yaklaştıkları zaman, süratlerini azaltmakta  olup araç sürücüleri ise, daha dikkatli hale gelmekte olup,  sakin ve yavaş bir şekilde, kavşaktan dönüşlerini, tamamlamaktadırlar. Dolayısıyla da döner kavşağın, yetersiz kalacağı şeklinde çıkarılan olumsuz konuşmalarda,  böylece cevabını bulmuştur.

Trafik ekiplerinin de, bu kavşak  ve devamındaki alan çevresinde, araç park edilmemesi konusundaki yoğun çabaları da, sonucu da trafik ve yayalara, büyük bir rahatlık ve kolaylık sağlamış olup, vatandaşın da takdirlerini kazanmaya başlamıştır.”

YETİŞİYOR

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Döner Kavşağın ortasına konulacak olan, Atatürk Heykelinin çevresinin de, bu arada yenilendiğini, Ulusal gün törenlerinde, çok daha rahat bir şekilde, çelenk sunumu yapılacak hale getirildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Atatürk Heykelinin, gerekli onarımı yapılarak boyanarak, göz alıcı bir hale getirildi. Pozantı’mıza yakıştığına inandığımız bu kavşak ve içerisinde bulunan Atatürk Anıtımızda,  Pozantı’mızın onur günü olan 5 AĞUSTOS törenlerine yetişecek olup,  ilk çelenk konulacak hale gelmiştir.” Dedi.   ( Haber: Tamer ÜNAL Fotoğraflar: Hayriye EROĞLU)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER